Meevaren tijdens DelfSail 2016!

Delfsail-02-700X300

Van woensdag 29 juni tot en met zondag 3 juli 2016 vindt de zesde editie van DelfSail plaats. Dit grootste, gratis toegankelijke evenement van Noord-Nederland is tot nu toe keer op keer een grandioos succes gebleken. Ook deze zomer wordt er veel van het maritieme feest in Delfzijl verwacht. Vaart u dit jaar mee aan boord van een van onze schepen?

DelfSail: A Festival of Energy

Parades, feesten, schepen en muziek: DelfSail is absoluut the place to be voor echte zeil- en feestliefhebbers. Voor de zesde editie heeft dit 4-daagse evenement het thema "A Festival of Energy" toegekend gekregen. In het programma wat nu bekend is, vindt u ook zeker veel energie en spektakel terug: een indrukwekkend openingsconcert, diverse races, mooie rondvaarten en nog heel veel meer…

DelfSail 2016: meevaren?

Ook deze editie biedt NAUPAR haar bezoekers weer verschillende leuke arrangementen. Zo kunt u ervoor kiezen om mee te varen tijdens de sensationele Sail In Parade, de minstens zo mooie Sail Out Parade en de vele tussenliggende middagarrangementen. Tijdens deze vaartochten krijgt u de kans om de meest prachtige Tall Ships te bewonderen. Kiest u voor het avondarrangement? Dan zit u "eerste rang" bij de spectaculaire vuurwerkshow! Kortom: mogelijkheden genoeg!