NAUPAR blikt terug op een jaar vol hoogtepunten

Lelystad, 29 december 2016 – Over een paar dagen proost heel Nederland op het nieuwe jaar. "Dat 2017 maar net zo fantastisch mag worden als 2016”, zullen veel mensen zeggen. Ook voor NAUPAR was het afgelopen jaar een succesvolle periode waarin veel doelstellingen behaald zijn. Met als één van de hoogtepunten misschien wel het prachtige gemiddelde eindcijfer (9,3!) van de onafhankelijke beoordelingspartij KiyOh!

Een jaar vol nieuwe dingen

NAUPAR lanceerde in 2016 veel nieuwe arrangementen en producten. Zo ontwikkelden we onder andere op de drie vlaggenschepen nieuwe arrangementen, genaamd "all aboard". Ook is er voor diezelfde schepen een Foodbook gemaakt. Maar ook DelfSail 2016 mag niet vergeten worden! Maar liefst vier zeilschepen van NAUPAR voeren mee met deze zesde editie. Daarnaast introduceerden we in 2016 de luxe boodschappentassen; wanneer de klanten een boodschappenpakket bestellen, ontvangen ze één (of meerdere) bigshoppers. Over boodschappen gesproken… Ook de weekendcatering van NAUPAR is in 2016 volledig vernieuwd! De nieuwe cateringarrangementen vindt u hier.

Bekijk de statistieken

In 2016 zijn aan boord van onze schepen meer vrijgezellenfeesten georganiseerd dan in 2015. Het concept van "uitwaaien, lachen en typische vrijgezellenspellen doen op het water" wordt steeds bekender én gewilder. Ook kwam NAUPAR in 2016 weer met een winterspecial; sfeervol, zakelijk dineren aan boord van de Abel Tasman. Het was direct een groot succes! Last but not least: NAUPAR is in 2016 in de categorie "Beste Teamattractie" van de Meetings Award genomineerd. Op 23 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. Stemmen kan nog!

Hoofdstad Amsterdam

Het afgelopen jaar stelde NAUPAR een Foodbook samen. Niet alleen voor de drie grootste schepen van de vloot, maar óók voor de boten in Amsterdam. NAUPAR boothuren.amsterdam kwam met een aantal nieuwe arrangementen; hierdoor is het nu mogelijk om op de Amsterdamse grachten te ontbijten, lunchen, brunchen, barbecueën, borrelen én een avondtocht te maken.

Klaar voor 2017

NAUPAR is klaar voor 2017! Met als eerste stap de uitreiking van de Meetings Award op 23 januari. Ook gaan een aantal schepen een naamswijziging doorvoeren en start NAUPAR in 2017 twee acties die u wellicht nog wel kent: de vaartocht voor de organisator van een bedrijfsuitje én de bloggers en vloggers-actie.

NAUPAR blikt terug op een geweldig jaar en wil iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd ontzettend bedanken.