Uniek vrijgezellenfeest

Verras de aanstaande bruid of bruidegom met een ‘spetterend’ vrijgezellenfeest op een traditioneel zeilschip in Nederland. Samen zeilen, bijkletsen, borrelen, een lekker buffet of BBQ aan dek en als jullie kiezen voor een weekendje weg kunnen jullie ook nog stappen tot in de late uurtjes van een leuke havenstad. Waar jullie ook voor kiezen, het beloofd in ieder geval een gezellige dag of weekend te worden met onvergetelijke herinneringen.

Kies uw feestlocatie

Vrijgezellenfeesten vanuit Lelystad, Kampen, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Lemmer, Harlingen of Volendam; bij NAUPAR is het allemaal mogelijk.

U kiest zelf het start- en eindpunt. Ook de invulling van het vrijgezellenfeest mag u zelf bepalen. Wilt u sportief doen en fanatiek zeilen of worden het leuke activiteiten aan wal in een sfeervolle havenstad? Het is maar net waarvoor jullie kiezen!

Traditionele zeilschepen voor een vrijgezellenfeest

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een leuk vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuke locatie voor een vrijgezellenfeest? Dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Of jullie nu op zoek zijn naar een relaxed, actief, sportief of avontuurlijk uitje voor de vrijgezel of een gezellig weekendje weg met de mannen of vrouwen; op een schip komt het allemaal bij elkaar. Van leuke activiteiten, tot samen eten en drinken en stappen in een gezellige havenstad.

Hoe lang mag jullie vrijgezellenfeest duren?

Wordt het een dag of een kort of lang weekend? Bij NAUPAR kunnen jullie kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo is bijvoorbeeld een relaxt dagje zeilen, BBQ cruise, een actieve zeilclinic of een zeiltocht naar een leuke havenstad waar jullie iets leuks kunnen doen aan wal een leuke invulling voor een dagtocht. Maar omdat alle schepen beschikken over comfortabele hutten, kan jullie vrijgezellenfeest gerust een paar dagen langer duren. Kies dan voor een zeiltocht naar een leuke havenstad aan het IJsselmeer of Markermeer, een Waddeneiland of een bijzonder natuurgebied waar jullie een nachtje offgrid voor anker gaan. Keuze genoeg. Nu nog bepalen hoe lang jullie weg op pad willen. 

Sportief, stappen of ankeren in natuur?

Op een schip bepaal je zelf het start- en eindpunt en kun je lekker relaxen of actief meezeilen. Tijdens de vaartocht help je actief mee met het zeilen, neem je plaats achter het roer of bepaal je de koers samen met de schipper. Willen jullie liever bijpraten? Neem dan plaats aan dek en geniet van het uitzicht, terwijl jullie herinneringen ophalen of plannen smeden voor de avond. Eenmaal aangekomen in de gezellige haven is er altijd ruimte voor een aankomstborrel of biertje aan dek met uitzicht op de haven.

Vrijgezellenfeest: luxe of basic?

Na de borrel staat de goed uitgeruste keuken van het schip tot jullie beschikking om samen lekkere hapjes of een maaltijd, BBQ of buffet te bereiden. Staan jullie tijdens het vrijgezellenfeest liever niet in de keuken? Kies dan voor een van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR. Luxe of basic; aan jullie de keuze.

Kroegentocht tot in de laatste uurtjes

De leukste havenplaatsen om heen te zeilen voor een gezellig avondje stappen na de zeiltocht zijn Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Lemmer, Monnickendam, Terschelling of Volendam. Gaan jullie liever naar Amsterdam? Dan raden we je aan te zeilen naar Monnickendam en daar de snelbus te pakken voor een gezellige kroegentocht in de hoofdstad.

Liever spelletjes spelen, drankjes drinken en muziek maken aan dek? Dat kan natuurlijk ook. De schepen beschikken over een ruime salon en gezellige zithoekjes aan dek.

Overnachten aan boord

De prachtige zeilschepen beschikken allemaal over comfortabele hutten, dus als het vrijgezellenfeest langer dan één dag mag duren kunnen jullie ‘s avonds genieten van het bruisende nachtleven in de havenstad en na een gezellige avondhoeft u nooit ver te lopen naar het schip en uw eigen hut voor een rustige nacht.

Welke schepen zijn geschikt voor vrijgezellenfeest

Eigenlijk maakt het niet uit voor welk traditioneel schip u kiest. Alle schepen hebben het comfort van een vakantiehuis en zijn geschikt om te varen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Jullie kunnen kiezen uit grote en kleine schepen, snelle of juiste comfortabele schepen en schepen met een tap, BBQ of een heuse jacuzzi aan dek. Hoe bijzonder is dat?

Vanuit welke haven vertrekken?

Bij NAUPAR hebben jullie de keuze uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel eentje bij jullie in de buurt. Voor welke vertrekhaven jullie kiezen is natuurlijk ook afhankelijk van de bestemming, maar vanuit bijvoorbeeld Lelystad, Kampen, Enkhuizen, Lemmer of Urk maak je al een hele leuke zeiltocht naar een gezellige havenstad aan het IJsselmeer of Markermeer en vanuit Harlingen zeil je in een weekend naar Terschelling.