Uniek vrijgezellenfeest

De vrijgezellenfeesten van NAUPAR zijn zeker uniek te noemen: stap aan boord van een authentiek zeilschip en verras de aanstaande bruid of bruidegom met een ‘spetterend’ vrijgezellenfeest. Hier vindt u een bijzondere combinatie van vervoer, verblijf en vermaak. En dat alles in één!

Kies uw feestlocatie

Vrijgezellenfeesten vanuit Lelystad, Kampen, Amsterdam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Lemmer, Harlingen, Volendam of Den Oever; bij NAUPAR is het allemaal mogelijk. U kiest zelf het start- en eindpunt. Ook de invulling van het vrijgezellenfeest mag u zelf bepalen. Wilt u sportief doen en fanatiek zeilen of worden het leuke activiteiten aan wal in een sfeervolle havenstad? Het is maar net waarvoor u kiest!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Vrijgezellenfeest

Acitiviteiten

Tijdens het vrijgezellenfeest aan boord van een van de authentieke zeilschepen van NAUPAR kunt u leuke activiteiten plannen. Hijs de zeilen, sta aan het roer of zwabber het dek; stuk voor stuk perfecte bezigheden voor de aanstaande bruid of bruidegom. Lijkt een activiteit aan wal u ook wel wat? Kies dan voor een heerlijke high tea of een actieve GPS-game. Er zijn mogelijkheden zat!

De stad in

Een vrijgezellenfeest gaat vaak gepaard met een middagje of avondje uit in een grote stad. Uw vrijgezellenfeest aan boord van een van onze schepen staat dit plan zeker niet in de weg! Vaar bijvoorbeeld naar het cultuurrijke Amsterdam en leg aan in de haven voor een gezellige dag, en avond, in de stad. Het schip wacht rustig op uw terugkomst.

Overnachten aan boord

De prachtige zeilschepen van NAUPAR beschikken allemaal over comfortabele hutten, dus het vrijgezellenfeest kan gerust langer dan één dag duren. Dit maakt het mogelijk om ook nog ‘s avonds te genieten van het bruisende nachtleven van bijvoorbeeld Amsterdam. Liever spelletjes spelen, drankjes drinken en muziek maken aan dek? Ook dat is mogelijk. Na een gezellige avond is het tijd voor een rustige nacht in uw eigen hut.

Vrijgezellenfeest: luxe of basic?

Bereid samen met de groep lekkere hapjes in de kombuis. Staat u tijdens het vrijgezellenfeest liever niet in de keuken? Kies dan voor een van de uitgebreide cateringarrangementen van NAUPAR. Luxe of basic; aan u de keuze. Niet alleen wat betreft het eten, ook de schepen zijn er in allerlei varianten. NAUPAR beschikt over een vloot bestaande uit de meest grote en luxe zeilschepen tot juist de wat simpelere, traditionele zeilschepen! 

Nederlandse havens

Voorafgaand aan het vrijgezellenfeest kiest u uit verschillende havens waarvandaan u wilt vertrekken óf die u tijdens het vrijgezellenfeest wilt bezoeken. Er zijn vele opties: Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland en Vlieland.

Gerelateerde pagina's

Vrijgezellenfeest Amsterdam
Vrijgezellenfeest Holland