Spetterend vrijgezellenfeest met schip

Organiseer een spetterend vrijgezellenfeest in Holland voor de aanstaande bruid of bruidegom! Aan boord van één van de mooie zeilschepen van NAUPAR bent u verzekerd van een unieke locatie én bezorgt u de vrijgezel een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Holland. Ook lekker handig, want een schip is een mooie combinatie van stijlvol vervoersmiddel, sfeervol verblijf en leuk vermaak!

Origineel programma vrijgezellenfeest Holland

Op een vrijgezellenfeest wordt er veel gelachen, haalt u samen mooie herinneringen op en geniet u volop van elkaars gezelschap. Een schip is hiervoor ideaal. Onderweg bent u gezellig samen op het water en vult u uw eigen programma in. Wilt u lekker sportief zeilen met elkaar of gaat u voor gezellig vermaak door live entertainment aan boord te laten komen? Een combinatie kan natuurlijk ook.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Vrijgezellenfeest in Holland

Feesten tot in de late uurtjes?

Tegen het eind van de middag kunt u de haven van Amsterdam of een andere leuke stad binnenvaren om lekker te gaan eten of te stappen in het bruisende nachtleven. Natuurlijk wil niemand vroeg naar huis als het zo gezellig is. Maak daarom het vrijgezellenfeest Holland compleet door er een weekend van te maken en te overnachten op een schip met slaapaccommodatie. Na een onvergetelijke avond komt u terug aan boord waar u aan dek kunt naborrelen of uw comfortabele bed opzoekt voor een heerlijke nacht slapen.

Vele mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest in Holland. Maak een keuze uit de diverse opstaphavens rondom het IJsselmeer of op de Wadden. Terwijl u naar een leuke bestemming vaart, kunt u originele activiteiten organiseren. Wat dacht u van een High Tea, een workshop partyschilderen of een spannende GPS-Game? Bereid zelf de lekkerste hapjes in de kombuis, of leun ontspannen achterover en laat u verwennen door onze uitgebreide cateringarrangementen.

Gerelateerde pagina's

Vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest Amsterdam