Spetterend vrijgezellenfeest in Nederland

Organiseer een spetterend vrijgezellenfeest in Holland voor de aanstaande bruid of bruidegom! Aan boord van één van de mooie zeilschepen van NAUPAR bent u verzekerd van een unieke locatie én bezorgt u de vrijgezel een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Holland.

Een traditioneel schip is niet alleen een bijzondere locatie, maar ook nog eens een perfect vervoersmiddel, sfeervol verblijf en het zorgt voor de nodige vermaak!

Dagtocht of weekendje weg met de vrijgezel

Of u nu kiest voor een sportieve zeiltocht, een relaxt dagtochtje of een weekendje weg naar een leuke havenstad of Waddeneiland. Een ding is zeker, op een schip heeft u alle tijd voor elkaar en is er ruimte genoeg om samen te lachen en mooie herinneringen op te halen. Vul uw eigen programma aan boord van het schip in en zeil mee over het IJsselmeer, de Waddenzee of het Markermeer.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest in Holland

Feesten tot in de late uurtjes?

Tegen het eind van de middag kunt u de haven van Amsterdam of een andere leuke stad binnenvaren om lekker te gaan eten of te stappen in het bruisende nachtleven. Natuurlijk wil niemand vroeg naar huis als het zo gezellig is. Maak daarom het vrijgezellenfeest Holland compleet door er een weekend van te maken en te overnachten op een schip met slaapaccommodatie. Na een onvergetelijke avond komt u terug aan boord waar u aan dek kunt naborrelen of uw comfortabele bed opzoekt voor een heerlijke nacht slapen.

Vele mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest in Holland. Maak een keuze uit de diverse opstaphavens rondom het IJsselmeer of op de Wadden. Terwijl u naar een leuke bestemming vaart, kunt u originele activiteiten organiseren. Wat dacht u van een High Tea, een workshop partyschilderen of een spannende GPS-Game? Bereid zelf de lekkerste hapjes in de kombuis, of leun ontspannen achterover en laat u verwennen door onze uitgebreide cateringarrangementen.