Vrijgezellenfeest Amsterdam

Wilt u de bruid of bruidegom verrassen met een spetterende vrijgezellenfeest in Amsterdam? NAUPAR biedt u aan boord van een zeilschip de unieke combinatie van vervoer, verblijf en vermaak!

Samen varen naar Amsterdam

Gezamenlijk vaart u naar Amsterdam, waar u aanlegt voor een bruisende dag in de hoofdstad, die tot in de kleine uurtjes duurt. Het schip wacht rustig op uw terugkomst, met aan boord comfortabele bedden waar u heerlijk kunt slapen.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een vrijgezellenuitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Verrassende dagprogramma’s

Het leuke van een schip is dat het u naar een bestemming naar wens kan brengen. Stap op in één van de vele havens rondom het IJsselmeer en vaar gezamenlijk naar Amsterdam. Aan boord kunt u leuke, uiteenlopende activiteiten organiseren, bijvoorbeeld een workshop partyschilderen, een spannende GPS game of een High Tea.

Overnachten aan boord

Een vrijgezellenfeest is een dag waarop herinneringen worden opgehaald en waarop u volop van elkaars gezelschap wilt genieten. Uw vrijgezellendag kan niet lang genoeg duren dus blijf overnachten aan boord en maak van er een gezellig weekend van. Het schip blijft ’s nachts in de haven van Amsterdam liggen. U kunt dus aan boord gaan wanneer u dat zelf wilt. Na een avond stappen vindt u in de hutten een comfortabel bed.

Het schip; uw eigen groepsaccommodatie

Het schip is eigenlijk net een varende groepsaccommodatie. Met ruim 100 unieke schepen in de vloot, vindt u bij NAUPAR  altijd een schip dat bij u past. Van luxe verwennerij tot back tot basic, u kiest. Een gezellig dagverblijf, waar u genoeg ruimte heeft om met zijn allen samen te komen en een uitgebreide keuken, om uw lekkerste recepten te bereiden; het schip is voor even helemaal van u. U kunt er ook voor kiezen u eens lekker te laten verwennen en catering aan boord te laten verzorgen