Gezellig nazomeren met collega's, inclusief barbecue!

Lelystad, 7 september 2017 – In september nog even gezellig met de collega"s nazomeren? NAUPAR maakt het mogelijk. En wel met de geheel verzorgde, All-inclusive Barbecue Cruise. Actief zeilen én lekker barbecueën; alle ingrediënten voor een succesvol bedrijfsuitje.

All-inclusive Barbecue Cruise

Het voordeel van de All-inclusive Barbecue Cruise is dat u precies weet waar u aan toe bent; u betaalt een vaste prijs per persoon en geniet vervolgens van een comfortabele vaartocht en van een lekkere barbecue, midden op het water! Natuurlijk is er ook voldoende tijd om de handen uit de mouwen te steken. Er wordt deze middag namelijk actief gezeild! En dat wil zeggen: zeilen hijsen, aan het roer staan en nog veel meer. Want een schip van een dergelijke omvang op koers houden is een hele opgave! Uiteraard legt de ervaren bemanning u van tevoren alle fijne kneepjes van het vak uit.

Mooie verhalen en een goede band

Eén ding is zeker; na de vier uur durende vaartocht komt u terug met een rugzak vol leuke verhalen en een nóg betere band met uw collega"s. Een bedrijfsuitje op het water is immers de perfecte manier om elkaar op een ongedwongen, gezellige wijze beter te leren kennen. De barbecue maakt dit plaatje compleet.

Voorbeeld scenario

Nadat de bedrijfsvlag is gehesen stapt iedereen rond 16.00 uur aan boord van het schip. Terwijl de schipper iedereen welkom heet en het een en ander over het schip vertelt, gaat de bediening rond met een ijskoude schippersbitter. Even later vaart het schip de haven uit, mét uw hulp. Eenmaal op open water is er ook voor alle aanwezigen genoeg te doen. Hard werken wordt beloond; rond 17.30 uur wordt de barbecue aangestoken. Terwijl uw gezelschap geniet van al het lekkers, vaart het schip rustig door. Wanneer een kleine twee uur later de haven weer in zicht is neemt de schipper afscheid. Rond 20.00 uur stapt u de boot weer af. Een geweldige ervaring rijker!

Meer weten over de All-inclusive Barbecue Cruise? Bekijk het arrangement online.