De schepen van NAUPAR zijn klaar voor de winter

De winter komt eraan en dat hoeven we onze schippers geen twee keer te zeggen: diverse schepen hebben inmiddels een (kleine) metamorfose ondergaan om de winter 100% voorbereid te doorstaan. Van een heater aan boord van de Abel Tasman en een terraskachel op het dek van de Summertime tot dubbel glas bij de Pouwel Jonas. En nog veel meer!

Voorbereidingen winter

Vorige winter heeft de Abel Tasman heaters aan boord gekregen. Deze warmtebronnen maken het voor bezoekers mogelijk om ook in de wintermaanden vanaf het dek te genieten van het uitzicht, zónder het koud te krijgen. De Summertime heeft een terraskachel op het dek staan die eveneens voor meer dan voldoende warmte zorgt. En de Pouwel Jonas heeft onlangs dubbel glas geïnstalleerd; dit isolatieglas is niet alleen goed voor het milieu, maar houdt het in het dagverblijf ook nog eens een stuk warmer! Ter info: bijna alle schepen van NAUPAR zijn voorzien van verwarming in het dagverblijf. U bent aan boord dus hoe dan ook verzekerd van een aangename, warme plek om u heerlijk terug te kunnen trekken, mocht het u op het dek te koud worden.

Genieten in de winter

Stap in november of december samen met de collega’s aan boord van een van onze schepen en vaar naar een gezellige havenstad, waar u op een sfeervolle kerstmarkt geniet van een lekker – en welverdiend – glaasje glühwein. Of plan alvast het personeelsuitje voor in het vroege voorjaar van 2018! Grote kans dat de terraskachels, heaters, verwarming en het dubbele glas ook in februari nog goed van pas komen. Natuurlijk kunt u deze winter ook met vrienden en/of familie genieten van een welverdiend weekendje weg aan boord van onze warme schepen! De Abel Tasman, Summertime, Pouwel Jonas of een van onze andere schepen boeken voor deze winter? Neem contact op met onze medewerkers en wij adviseren u graag.