Tip: volg een vogelexcursie op Texel!

Lelystad, 18 juli 2017 – Stapt u binnenkort bij ons aan boord en vaart u naar Texel? Volg dan een vogelexcursie! Tijdens de vele vogelexcursies en -safari"s die u op Texel kunt doen, leert u hoe u de vogels het beste kunt herkennen. Samen met een professionele gids verkent u de meest vogelrijke gebieden. Succes gegarandeerd! Goed om te weten: de opbrengsten van deze excursies en safari"s komen ten goede aan een vogelkijkdoel op Texel.

 

Verschillende vogelexcursies

Op Texel worden er diverse vogelexcursies georganiseerd, zo is er voor ieder wat wils. In de maand juli kunt u de Vogelherkenningsexcursie als de Swarovski Vogelexcursie XL kiezen. Kiest u voor de Vogelherkenningsexcursie, dan bezoekt u onder begeleiding van één gids de noordkop van Texel, zoals het Dorpzicht en Zeeburg. De vogelexcursie XL duurt drie uur en ook tijdens deze excursie bezoekt u diverse vogelrijke gebieden. Wie spot de meeste verschillende vogelsoorten?

 

Ervaren gidsen

Wanneer u een vogelexcursie boekt, gaat u altijd samen met een professionele gids op pad, zo weet u waarop u moet letten en komt u gegarandeerd terug met een rugtas vol nieuwe indrukken én kennis. De gidsen zijn stuk voor stuk ervaren vogelaars en hebben jarenlange ervaring met de vogels op Texel. Op de website van Vogelexcursies Texel kunt u de gidsen alvast "ontmoeten".

Heeft u een vaartocht in het verschiet, of wilt u gaan varen? Kies dan voor de bestemming Texel en volg een interessante vogelexcursie. Dat wordt hoe dan ook een mooie dag!