De leukste activiteiten aan boord? Check de top 3 van NAUPAR!

Blog Top 3 Activities
De vaartochten van NAUPAR zijn hoe dan ook onvergetelijk; stap aan boord van een authentiek zeilschip en ontdek het IJsselmeer of de Waddenzee, bezoek een havenstad  en breng een nacht door op het schip om de volgende dag weer helemaal fris en fruitig aan het dek te verschijnen. Klaar voor dag twee! Om uw tocht nóg leuker te maken, maakt NAUPAR u graag bewust van de leukste drie activiteiten aan boord. 

De top 3 van NAUPAR

Terwijl het schip de haven verlaat, trekt het gezelschap aan de touwen; zodra de zeilen goed staan wordt er vaart gemaakt. En daarmee volgt ook direct de volgende activiteit: de route bepalen en navigeren maar! Overleg samen met de schipper de te varen route, hij of zij heeft veel verstand van de te verwachten weersverwachting en windrichting en wat er daardoor wel/niet mogelijk is. Staat de route eenmaal vast, dan kunt u met behulp van een kompas navigeren. En terwijl u dat doet, staat de jongste van het gezelschap al achter het roer! Mét behulp van de schipper uiteraard.
1. Zeilen hijsen
2. Navigeren met kompas
3. Achter het grote roer staan 

Nieuw: Themapakketten

Om uw vaartocht nóg aangenamer te maken, heeft NAUPAR Themapakketten geïntroduceerd. Denk bijvoorbeeld aan een knutsel- en spellenpakket voor de kids, tot heuse bier- en wijnproeverijen voor volwassenen.

De top 3 activiteiten aan boord zelf uitvoeren? Boek direct het schip van uw keuze en maak u klaar voor een onvergetelijke vaartocht!