Vier uw verjaardag op een unieke locatie, huur een boot voor een dag

Wilt u uw verjaardag dit jaar op een bijzondere manier vieren? Huur een schip voor een dag! Dit jaar wordt het geen workshop servies beschilderen, cupcakes versieren of bierproeven, maar een geweldig feest op een schip. De mogelijkheden zijn eindeloos, voor zowel grote als wat kleinere groepen. Wilt u helemaal uitpakken? Boek er dan een overnachting met ontbijt bij, allemaal op hetzelfde schip.

Knalfuif op het water

Feestvieren op een van de prachtige zeilschepen van NAUPAR is zonder twijfel een unieke ervaring. Een hele dag op het water. Geen zorgen, alleen maar genieten! De bemanning zorgt voor heerlijk eten en drinken. U hoeft zelfs niet meer naar huis. Voor degenen die niet stil kunnen zitten, mag er uiteraard worden meegeholpen, bijvoorbeeld met het hijsen van de zeilen. Of leer onder begeleiding van een echte cocktail bartender je eigen cocktails maken.

Groots of juist intiem

Of u uw verjaardag nu groots of juist in klein gezelschap wilt vieren, voor elke groepsgrootte heeft NAUPAR een schip en een passend arrangement. De evening cruise of het beleven van een summer night zijn bij uitstek geschikt voor het heerlijk bijkletsen en borrelen met vrienden, familie en kennissen. Geef de gasten een herinnering om nooit te vergeten door samen midden op het IJsselmeer te gaan barbecueën. Succes gegarandeerd!

(On)betaalbare herinnering

Mensen omschrijven hun mooiste belevenissen regelmatig als ‘onbetaalbaar’. Dat hoeft niet te betekenen dat zo’n geweldige ervaring als het varen op een authentiek zeilschip alleen voor een selecte groep mensen is weggelegd. Kiest u bijvoorbeeld voor de sfeervolle thuishaven van een van onze schepen en gaat u niet zeilen, dan kunt u tot wel 30% besparen.

Het team van NAUPAR denkt graag mee over de ideale invulling van uw unieke verjaardag. Doe geheel vrijblijvend een aanvraag. Of neem persoonlijk contact op met een van onze medewerkers, zij informeren u graag over de mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardagsfeest!