Uw verjaardag vieren op een boot

Dit jaar echt flink uitpakken met uw verjaardag? Of juist in kleine kring een feestje geven, maar dan wel uitstekend verzorgd? Vier uw verjaardagsfeest dan aan boord van een authentiek zeilschip van NAUPAR! Van luxe vijfsterren schepen en stoere klippers, tot comfortabele salonboten en sloepen in hartje Amsterdam; de keuze is aan u. Laat u zich inspireren door deze video.

Dineer met uw gasten in besloten kring aan boord, om daarna tot in de kleine uurtjes feest te vieren. Of 's middags een receptie in de sfeervolle salon om vervolgens te genieten van een besloten feest. Laat uw gasten overnachten om pas de volgende ochtend na een luxe ontbijt afscheid nemen. Nóg een optie: vaar naar het karakteristieke Amsterdam!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over vrije tijd

Meer informatie over familieuitjes

Verjaardag

Zeilen of stilliggen in haven? 16 havens mogelijk!

Op welke boot viert u uw verjaardag? Blijft de boot stilliggen in de haven of kiest u ervoor om te gaan zeilen/varen op open water of in Amsterdam en daar uw feest te vieren? Met meerdere afvaarthavens rondom het IJsselmeer zijn de mogelijkheden eindeloos. Amsterdam, Volendam, Stavoren, Urk, Kampen of midden op het IJsselmeer, het is maar een kleine greep uit de locaties waar u, met uw gasten uw verjaardag in stijl kunt vieren.

Tot uw dienst!

Uw wensen staan voorop en wij zullen alles in het werk stellen om deze bijzondere verjaardag op een boot of schip onvergetelijk te maken. Voor de culinaire invulling van uw feest werken wij samen met professionele cateraars. Maar u kunt er ook voor kiezen om de catering zelf te verzorgen. Entertainment aan boord? Say no more! Wij helpen u graag organiseren.

Havens in Nederland

Tijdens het vieren van uw verjaardag kunt u vanuit verschillende havens vertrekken of u kunt andere havens bezoeken. Voorbeelden hiervan zijn Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam of bijvoorbeeld Workum.