Vaartocht in Holland

Wilt u lekker genieten van uw vrije tijd in Holland? Heeft u wel eens gedacht aan een heerlijke vaartocht op een prachtig authentiek zeilschip? Neem tijd voor u zelf. Even heerlijk niets doen en genieten van de rust en de ruimte. Een weekend, een midweek of een week…de keuze is aan u!

Waar vaart u heen?

Zeilt u naar de Waddeneilanden om onderweg zeehonden te spotten of met het schip droog te vallen op het wad? Of ontdekt u liever het IJsselmeer en geniet u daar van uw vrije tijd Holland? Vaar naar één van de mooie Hollandse Waddeneilanden of verken de historische havenplaatsen langs de voormalige Zuiderzee. Samen met de schipper overlegt u de route. En het handige is: uw accommodatie neemt u gewoon met uw mee. ’s Avonds kunt u aan boord heerlijk slapen in uw comfortabele hut.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Top 3 vaargebieden

Vrije tijd in Holland

Vrije tijd Holland: ontspannen op het water

Aan boord kunt u kiezen hoe u uw vrije tijd in Holland wilt doorbrengen: relaxen met een goed boek, zonnen aan dek of fanatiek meezeilen en daarna voor anker gaan voor een barbecue of drankje. Naast alle gezelligheid en plezier aan boord, kunt u ook aan wal gaan om in de mooiste plaatsen een leuke en interessante excursie te ondernemen. Of bezoek een prachtig natuurgebied dat alleen via het water bereikbaar is.

Individueel meevaren?

U kunt met een groep vrienden of familie uw vrije tijd in Holland doorbrengen op een authentiek zeilschip van NAUPAR. Maar u kunt natuurlijk ook individueel meevaren en alleen of met z’n tweetjes meevaren aan boord van een georganiseerde reis.

Gerelateerde pagina's

Vrije tijd