Vaartocht in Holland

Wilt u lekker genieten van uw vrije tijd in Holland? Heeft u wel eens gedacht aan een heerlijke vaartocht op een prachtig authentiek zeilschip? Neem tijd voor u zelf. Even heerlijk niets doen en genieten van de rust en de ruimte. Een weekend, een midweek of een week…de keuze is aan u!

Waar vaart u heen?

Zeilt u naar de Waddeneilanden om onderweg zeehonden te spotten of met het schip droog te vallen op het wad? Of ontdekt u liever het IJsselmeer en geniet u daar van uw vrije tijd Holland? Vaar naar één van de mooie Hollandse Waddeneilanden of verken de historische havenplaatsen langs de voormalige Zuiderzee. Samen met de schipper overlegt u de route. En het handige is: uw accommodatie neemt u gewoon met uw mee. ’s Avonds kunt u aan boord heerlijk slapen in uw comfortabele hut.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en programmasuggesties in uw vrije tijd

Bekijk alle

Populaire vaargebieden

Bekijk alle

Meer informatie over vrije tijd

Vrije tijd in Holland

Vrije tijd Holland: ontspannen op het water

Aan boord van een historisch zeilschip bepaalt u samen met de groep hoe u uw vrije tijd wilt doorbrengen: u kunt relaxen met een goed boek, bijkletsen en zonnen aan dek of de bemanning helpen en fanatiek meezeilen en daarna voor anker gaan voor een barbecue of drankje. Naast alle gezelligheid en plezier aan boord, kunt u ook aan wal gaan om in de mooiste plaatsen zoals Hoorn, Enkhuizen, Urk of Volendam, een leuke en interessante excursie te ondernemen. Of bezoek een prachtig natuurgebied zoals de Marker Wadden, dat alleen via het water bereikbaar is.

Dagje meevaren?

NAUPAR biedt prachtige dagtochten voor groepen op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Tijdens een ontspannen vaartocht is er alle tijd om bij te kletsen met een hapje en een drankje of een heerlijke BBQ tijdens zonsondergang. Ook kunt u een mooie havenplaats bezoeken zoals bijvoorbeeld Urk, waar u een rondwandeling maakt door de Ginkies of  Volendam voor een wandeling over de Dijk en een vers visje. Maar u kunt ook een bijzonder museum bezoeken, zoals het Zuiderzee Museum in Enkhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor de dagtocht bepaalt u samen met de schipper het programma, uiteraard afhankelijk van weer en wind.

Weekendje weg?

Hebben jullie meer tijd? Kies dan voor een weekendje weg op een authentiek zeilschip. Alle schepen zijn voorzien van ruime zithoeken aan dek, een knusse salon, comfortabele hutten en een goed uitgeruste keuken waar jullie samen de lekkerste maaltijden kunnen bereiden. Wilt u liever niet zelf koken? Maak dan gebruik van de catering-arrangementen of als u de groep eens goed wilt verwennen een chef-kok die met jullie mee gaat aan boord en gedurende het hele weekend de lekkerste gerechten voor de groep bereidt.

Daarom een vaartocht bij NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van unieke vaartochten aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke vaartocht waar nog lang over napraat wordt