Optimaal genieten in een ontspannen omgeving

Aan boord van de zeilschepen van NAUPAR komt u, in een bijzondere omgeving, volledig tot rust. Varen richting de horizon, kabbelende golfjes, de wind in uw haren, geen besef van tijd.

Op de achtergrond hoort u uw partner, kinderen, vrienden en/of collega’s gezellig praten en lachen. Dát is pas ontspannen.

Een schip biedt u een unieke groepsaccommodatie met benefits voor een gezellig weekendje weg of korte vakantie in Nederland.

Samen genieten

Stap samen met uw gezelschap aan boord van een van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en geniet van het uitzicht.

Zeilliefhebbers kunnen de fijne kneepjes van het vak leren en meehelpen aan boord. Liever wat meer rust?

Zoek dan een comfortabel plekje en leun achterover.

Eén ding is zeker: een uitje op een schip is voor iedereen een ideale manier om even alles te vergeten en te genieten van het hier en nu.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over vrije tijd

Meer informatie over familieuitjes

Vrije tijd

Verken op een authentiek zeilschip samen met uw gezelschap het Waddengebied of de Friese Meren of kies voor de fraaie stadjes rondom het IJsselmeer en Markermeer zoals Enkhuizen, Hoorn, Medemblik of Edam en geniet van de prachtige vergezichten en de schoonheid van de natuur. 's Avonds is het schip de ideale plek voor een goed gesprek, een spelletje en een gezellige borrel.

Kortom: gegarandeerd een geslaagd dagje of weekend weg.

Specialist in groepsuitjes

De schepen van NAUPAR zijn eigenlijk varende vakantiehuizen. Het enige verschil is het prachtige uitzicht dat elke dag veranderd. Van luxe hotelkamers aan boord tot standaard goede hutten; elk schip heeft haar eigen charme en karakter. Wat ze gemeen hebben? Elk schip is voorzien van ruime zithoeken aan dek, een gezellig dagverblijf en een compleet ingerichte keuken, waar u samen de lekkerste maaltijden bereidt of de voorbereidingen treft voor een buffet of BBQ aan dek.

Wilt u de groep verwennen? Kies dan voor een van de catering arrangementen van NAUPAR of laat een chef-kok de lekkerste maaltijden voor jullie bereiden aan boord. 

U bepaalt

Natuurlijk bent u tijdens het zeilen afhankelijk van weer en wind. Maar dat maakt een tocht op een zeilboot ook zo leuk. Of u nu kiest voor een gezellig havenstadje, een Waddeneiland of een nachtje ankeren in de natuur. Tijdens een zeiltocht bent u flexibel en op basis van uw wensen, het weer en de wind, bepalen jullie samen met de bemanning welke route en bestemming er mogelijk is en of het een lange of korte zeiltocht wordt.

En niet alleen de vaargebieden, maar ook de op- en afstaphaven mag u zelf kiezen. Bij NAUPAR heeft u keuze uit 16 afvaarthavens, verspreid over de verschillende vaargebieden. 

Activiteiten tijdens het varen

Tijdens het varen kunt u lekker actief bezig zijn aan boord en de bemanning helpen bij het zeilen, navigeren en als u dat wilt leren ze u zelfs knopen die u in het dagelijks leven ook goed van pas komen. Maar u kunt ook lekker luieren in de zon met een goed boek of neemt de tijd voor een goed gesprek terwijl u geniet van het uitzicht. Op een schip is alles mogelijk.

Daarom een vaartocht met NAUPAR

NAUPAR heeft ruim 40 jaar ervaring met het organiseren van dagtochten en unieke weekendjes weg aan boord van authentieke zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen, het leren van zeemansknopen, ankeren en zwemmen tot lekker genieten en chillen
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke vaartocht waar uw familie of vrienden nog lang over napraten

Hoe groot of hoe klein uw groep ook is; NAUPAR heeft voor elke groep en wens wel een passend schip.