Volop keuze

Aan boord van de zeilschepen van NAUPAR komt u, in een bijzondere omgeving, volledig tot rust. Varen richting de horizon, de wind in uw haren, geen besef van tijd. Op de achtergrond hoort u uw partner, kinderen, vrienden en/of collega’s gezellig praten en lachen. Dát is pas puur ontspannen. Laat u zich inspireren door deze video.

Samen genieten

Stap samen met uw gezelschap aan boord van een van de authentieke zeilschepen van NAUPAR en geniet van het uitzicht. Zeilliefhebbers kunnen de fijne kneepjes van het vak leren en meehelpen aan boord. Liever wat meer rust? Zoek dan een comfortabel plekje en leun achterover. Eén ding is zeker: een uitje op een schip is voor iedereen een ideale manier om even alles te vergeten en te genieten van het hier en nu.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Vrije tijd

Dagje of weekend weg

Overdag actief bezig zijn aan boord, luieren in de zon of de tijd nemen voor een goed boek; alles is mogelijk. Verken samen met uw gezelschap het Waddengebied of de Friese Meren of kies voor de fraaie stadjes rondom het IJsselmeer en de schoonheid van de natuur. 's Avonds is het schip de ideale plek voor een goed gesprek en een gezellige borrel. Kortom: gegarandeerd een geslaagd dagje of weekend weg.

Specialist in groepsuitjes

De schepen van NAUPAR zijn eigenlijk varende vakantiehuizen. Het enige verschil is het prachtige uitzicht dat mee verandert. Van luxe hotelkamers aan boord tot standaard goede hutten; elk schip heeft haar eigen charme en karakter. Wat ze gemeen hebben? Elk schip is voorzien van compleet ingerichte keukens, om zelf te koken met de meegenomen – of bestelde – boodschappen. De catering door NAUPAR laten verzorgen, kan natuurlijk ook.

Sloep varen

Beleef Amsterdam op de meest relaxte manier: stap aan boord van een van onze sloepen en maak een ontspannen vaartocht door de Amsterdamse grachten. Vanaf onze boten heeft u gegarandeerd het beste uitzicht. Geniet van al het moois wat Amsterdam te bieden heeft!

Gerelateerde pagina's

Vrijetijd Holland