Weekend zeilen en zorgeloos genieten mét de cateringarrangementen van NAUPAR

Wilt u in het voorjaar samen met vrienden en/of familie een weekend het water op en heeft u geen zin om met de boodschappen te sjouwen? Kies dan voor een van de vele cateringpakketten van NAUPAR zodat u meer tijd over houdt om gezellig te genieten van elkaar. Tip: het standaard cateringarrangement (ontbijt, lunch en tussendoor) boekt u al voor 27,50 euro per persoon!

Cateringarrangement NAUPAR

Het standaard cateringarrangement van 27,50 euro per persoon kunt u uitbreiden met een dinerpakket zodat ook het avondmaal aan boord wordt verzorgd. Vaart u echter in de zomer, dan is het een idee om nog eens 5 euro extra in te leggen zodat u ’s avonds op het dek kunt barbecueën. Een bijzondere ervaring! De verschillende cateringarrangementen van NAUPAR kunt u hier vinden.

Met of zonder kok

Welk cateringarrangement u kiest, is geheel aan u. U kunt dit zo uitgebreid maken als u zelf wenst. Voor sommigen zijn de standaard arrangementen al meer dan voldoende, om een idee te schetsen; een standaard lunchpakket bevat soep, belegde broodjes, vleeswaren en kaas, fruit, koffie, thee en melk. Stiekem eigenlijk helemaal niet zoveel zin om elke maaltijd zelf te moeten verzorgen? Kiest dan voor de Deluxe variant en neem een chef-kok mee aan boord. Hij of zij bereidt de lekkerste maaltijden, terwijl u een weekend zorgeloos kunt genieten en alle aandacht heeft voor elkaar.

Gaat u binnenkort het water op en wilt u hier een cateringarrangement aan toevoegen? Tot vier weken voor de check-in kunt u dit aan NAUPAR doorgeven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Eet smakelijk!