NAUPAR organiseert zakelijke arrangementen tijdens Hanzedagen

Lelystad, 31 januari 2017 – NAUPAR organiseert tijdens de Internationale Hanzedagen van 15 tot en met 18 juni in Kampen verschillende arrangementen voor de zakelijke markt. "Aan boord van onze schepen kunnen mensen de Hanzedagen op een unieke manier beleven", aldus Pouwel Slurink, directeur van het nautische bedrijf.

De ideale ontmoetingsplek

Bedrijven en gemeenten kunnen tijdens de Hanzedagen een heel schip afhuren en geheel omtoveren in eigen stijl, om vervolgens relaties uit te nodigen aan boord. Ook een korte cruise met relaties over de IJssel inclusief lunch, borrel of diner behoort tot de mogelijkheden. "Op deze manier proberen wij als nautisch bedrijf een bijdrage te leveren aan het levendig houden van het zelfbewustzijn van de Hanzesteden", zegt Slurink. "Varen op een traditioneel zeilschip is een unieke ervaring. Op onze schepen kan de zakelijke markt, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van de dynamische omgeving en de ontspannen sfeer."

Kampen in de spotlights

Half juni is Kampen het middelpunt van allerlei festiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De Hanzestad ontvangt zo"n 300.000 bezoekers. Ieder jaar organiseert één van de Hanzesteden een ontvangst waarbij alle andere Hanzesteden welkom zijn om elkaar te ontmoeten en de steden te promoten. Inmiddels is dit een internationaal netwerk van 183 Hanzesteden uit zestien landen.

Over NAUPAR

NAUPAR staat voor nautische partners, waarvan Hanzestad Compagnie uit Kampen een onderdeel is. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in relatiemarketing en nautische evenementen.

Informatie over zakelijke arrangementen op een bijzondere locatie: bel 088-2525500.