Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
  • Hanzedagen 2017 01
  • Hanzedagen 2017 03
  • Hanzedagen 2017 04
  • Hanzedagen 2017 05
  • Hanzedagen 2017 07
  • Hanzedagen 2017 08
  • Hanzedagen 2017 09
  • Hanzedagen 2017 10
  • Hanzedagen 2017 11

Hanzedagen 2017

Kampen als gastheer
Van 15 tot en met 18 juni 2017 vindt de Hanzedagen in Kampen plaats. En uiteraard kunt u deze 37e Internationale Hanzedagen samen met NAUPAR bezoeken! Of u nu kiest voor een unieke overnachting, een varend restaurant of een vaartocht met uw relaties dwars door het sfeervolle Kampen, één ding is zeker: NAUPAR bezorgt u een onvergetelijke ervaring.
De Internationale Hanzedagen wordt ieder jaar door één van de Europese Hanzesteden georganiseerd. En in 2017 is het de beurt aan ons eigen Kampen. Tijdens dit vierdaagse evenement is Kampen het bruisende middelpunt van diverse optredens, festiviteiten en markten. En dat is slechts een greep uit het veelzijdige programma! Naar verwachting komen er zo’n 300.000 bezoekers, bent u er daar één van?
Wilt u ook onderdeel uitmaken van de Hanzedagen?
Bekijk dan onze selectie met populaire opties

Meer informatie over Internationale Hanzedagen 2017

Hanzedagen, Hanzesteden en Hanzeverbond

De Internationale Hanzedagen zijn bijeenkomsten van Hanzesteden; steden die lid zijn van het Hanzeverbond. Het Hanzeverbond was van oorsprong een Duitse samenwerkingsorganisatie van diverse steden rondom de Oostzee. Inmiddels zijn hier ook andere steden, waaronder Nederlandse, lid van geworden. Het Hanzeverbond maakt het mogelijk om beter en veiliger handel te kunnen drijven.

De Internationale Hanzedagen

Ieder jaar weer organiseert één van de Hanzesteden de Internationale Hanzedagen. Dit is een vierdaags ontvangst waarbij alle Hanzesteden van harte welkom zijn. Tijdens dit evenement ontmoeten de steden elkaar, kunnen de steden zichzelf promoten en wordt er uitbundig overleg gevoerd.

Doelstelling Hanzedagen

Tegenwoordig dienen de Internationale Hanzedagen voornamelijk om het idee van de internationale Hanze levendig te houden. Daarnaast zorgt dit evenement er ook voor dat de Europese steden hun zelfbewustzijn én onderlinge samenwerking kunnen blijven ontwikkelen.

2017: de beurt aan Kampen

In 2017 is het aan Kampen om de Internationale Hanzedagen te organiseren. Van 15 tot en met 18 juni staat Kampen in het teken van diverse leuke festiviteiten. Dit is de vierde keer dat de Internationale Hanzedagen in en door een Nederlandse Hanzestad wordt georganiseerd. Hiervoor waren Zwolle (1980 en 2002), Deventer en Zutphen (1990) en Oldenzaal (1999) aan de beurt.

Hotelaccommodatie in Kampen

Bent u nog op zoek naar een unieke slaapplek tijdens het evenement? Kies dan voor een knusse hut aan boord van één van onze schepen; dát is pas een bijzondere hotel accommodatie!

Varend restaurant

Voor groepen  is het mogelijk om tijdens de Hanzedagen 2017 aan boord van een prachtig zeilschip te genieten van een overheerlijke maaltijd. Dineren in een varend restaurant; hoe vaak heeft u dat nou al gedaan? Terwijl u de lekkerste gerechten voorgeschoteld krijgen, geniet u ondertussen van het mooie uitzicht op Kampen.

Gerelateerde pagina’s

Hanzedagen relatiedagen
Hanzedagen restaurant
Hanzedagen hotel