All Inclusive

Optimaal genieten? Dat kan met de luxe all-inclusive-arrangementen van NAUPAR! Deze arrangementen zijn zowel voor dagtochten, als voor meerdaagse vaartochten te boeken. Laat u zich inspireren door deze video.

All inclusive arrangementen van NAUPAR

De all-inclusive-arrangementen van NAUPAR zijn onder andere inclusief catering, eventuele activiteiten en andere extra’s. En dat voor een vast bedrag per persoon! Heerlijk zorgeloos genieten van het zeilen. Actief, maar toch ook ontspannen… Wat een luxe!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over zakelijke evenementen

All Inclusive arrangementen

Zorgeloos genieten De All Inclusive arrangementen van NAUPAR hebben maar één doel: alle aanwezigen op het schip een zorgeloze dag bezorgen. Nadat u het schip en de afvaarthaven heeft uitgekozen, is het voor u enkel nog genieten. Ontbijt, lunch, tussendoortjes, avond eten en drankjes… Álles is bij de vaartocht inbegrepen. Uiteraard mag u ook meebeslissen in de route, dit kunt u met de ervaren schipper afstemmen.

Zakelijk en particulier

Met het bedrijf of met een groep vrienden; de All Inclusive arrangementen van NAUPAR zijn voor alle gezelschappen geschikt. Nodig uw relaties uit voor een onvergetelijke vaartocht en focus u voor 100% op uw gasten, op de gesprekken én op het mooie uitzicht. Wat betreft de catering, bedlinnen, handdoeken en de eindschoonmaak heeft u namelijk nergens omkijken naar! Ook voor vrijgezellenfeesten, jubilea en andere feestelijke aangelegenheden bieden de All Inclusive arrangementen van NAUPAR uitkomst.

Ruime keuze afvaarthavens en vaargebieden

Wanneer u kiest voor de All Inclusive arrangementen van NAUPAR, kunt u direct aangeven vanaf welke haven u wenst te vertrekken. Rondom het IJsselmeer en de Waddenzee liggen diverse havens waar u uit kunt kiezen. Zo is er altijd wel een haven die voor u en uw gasten op een goede, centrale plek ligt. Ook de route ligt in uw handen; zet koers richting het zoete IJsselmeer, de avontuurlijke Waddenzee of de Friese Meren!

Waarom NAUPAR?

NAUPAR staat voor ‘nautische partners’ en is een samenwerking van diverse zeilrederijen. NAUPAR heeft inmiddels al ruim 40 jaar ervaring in het aanbieden van groepsvakanties, in het organiseren van evenementen en in de toerismebranche. NAUPAR is specialist in week- en weekendtochten, schoolreizen, bedrijfsuitjes en nautische evenementen. Ongetwijfeld dé aanbieder van uw All Inclusive vaartocht!