Hotelschip

Tijdens een congres, beurs of ander zakelijk evenement is het vaak een hele klus om voor iedereen een geschikte hotelaccommodatie te vinden. Bij NAUPAR vindt u altijd een uniek hotelschip in de buurt. NAUPAR biedt namelijk groepsaccommodaties aan op haar schepen. Oók voor familiereünies, vriendenweekenden of andere particuliere aangelegenheden!

Diverse hotelschepen

De diverse hotelschepen bieden een variatie in comfort aan, van twee tot zespersoons hutten met gedeelde douche en toilet, tot tweepersoonshutten met boxsprings, douche en toilet op de kamer. Wij hebben zelfs hotelschepen met een jacuzzi aan boord! Kies via de website uw eigen hotelschip uit.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over zakelijke evenementen

Hotelschip

Zakelijk en particulier

Of het nu gaat om een zakelijk evenement of om een groepsaccommodatie voor familie en vrienden; de hotelschepen van NAUPAR zijn alle gezelschappen van dienst. Ideaal voor als u samen met collega’s even heerlijk wilt uitwaaien; en ook geschikt voor gezellige uitjes met de familie tijdens Oerol of de Sneekweek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van 8 tot 44 personen

NAUPAR heeft een gevarieerde vloot. Voor gezelschappen van verschillende grootte kunnen wij een passend hotelschip bieden. Met groepen van 8 tot 44 personen kunt u aan boord van onze hotelschepen overnachten. Voor grotere groepen is het leuk om verschillende schepen in te zetten. Zo heeft u uw eigen vloot van varende hotelaccommodaties.

In de buurt

De hotelschepen kunnen in verschillende havens afmeren. Uw hotelschip is altijd in de buurt! In bijvoorbeeld Amsterdam, Monnickendam, Edam, Urk, Harlingen, Den-Oever, Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Lelystad, Stavoren, Lemmer en Kampen kunt u aan boord van een hotelschip overnachten.

All inclusive hotelschip

U hoeft zich geen zorgen te maken over het ontbijt. Want de dag begint pas echt goed met het uitgebreide ontbijt van NAUPAR. Wij kunnen zowel het ontbijt als alle andere catering, zoals hapjes, drankjes en diner, voor u verzorgen. Op die manier kunt u zich volledig focussen op de zaken.

Havens in Nederland

U kunt een hotelschip huren in diverse havens. Onder andere de volgende havens zijn beschikbaar : Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.