Investeer in uw relaties

Investeren in uw relaties komt de samenwerking altijd ten goede. Of het nu gaat om het motiveren van uw medewerkers of om het overtreffen van de verwachtingen van uw klant(en); een relatiedag aan boord van een imposant zeilschip van NAUPAR is hoe dan ook een uitstekend idee! Laat u zich inspireren door onze video's.

Vele mogelijkheden

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Zoals een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer of meevaren tijdens DelfSail, het grootste, gratis toegankelijke evenement van Noord-Nederland. Ook een optie: maak deel uit van SAIL Amsterdam 2020 en vaar mee tussen de imposante Tall Ships!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Meer informatie over relatie-events

Relatiedagen

Ervaar het gemak van alles onder één dak

Beleef uw relatiedag(en) op een zeilschip van NAUPAR en ervaar het gemak van alles onder één dak. Catering, entertainment, organisatie en een originele overnachtingsgelegenheid die niet onderdoet voor een luxe (varend) hotel. NAUPAR kan eveneens voor de benodigde audiovisuele apparatuur zorgen. Wat wilt u nog meer?

Uitgebreide cateringmogelijkheden

Een goed begin is het halve werk: verwelkom uw relaties met een heerlijk welkomstdrankje! En daarna? Wat dacht u van een lekker buffet of een uitgeserveerd 3-gangen diner aan prachtig gedekte tafels? Zelfs het toetje is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, óók op het water! NAUPAR verzorgt met veel plezier en vakkundigheid de catering voor u.

Dagtocht naar een mooie bestemming

Met uw relaties uitwaaien op het IJsselmeer of de Waddenzee: dát is pas een ontspannen relatiedag! Tijdens de dagtochten van NAUPAR kunt u vele mooie steden bezoeken. Van historische havenstadjes als Marken en Volendam tot aan een grote stad als Amsterdam! Terwijl het authentieke zeilschip u naar de gewenste bestemming brengt, praat u op uw gemak bij met uw relaties.

Vaar mee met DelfSail

U kunt er ook voor kiezen om samen met uw relaties mee te varen met DelfSail! Dit maritieme evenement is een groot succes en ook de volgende editie belooft grandioos te worden! Parades, feesten, schepen en muziek: havenstad Delfzijl wordt elke editie weer omgetoverd tot een prachtige locatie. De SAIL-in Parade, SAIL-out Parade en het Middag- en Avondarrangement: dit ‘tweede SAIL-evenement van Nederland’ biedt volop keuze….

SAIL Amsterdam 2025

Als we kunnen spreken over een ‘tweede SAIL-evenement van Nederland’, dan moet er ook een eerste zijn: SAIL Amsterdam! In 2025 is het zo ver; dán vindt de 10e editie van dit allergrootste publieksevenement van Nederland plaats. Tijdens SAIL 2025 zal de Amsterdamse IJhaven wederom vijf dagen lang het decor zijn voor een levendig programma vol muziek, cultuur en nautische rijkdom. Nodig al uw relaties uit aan boord en geniet van het geweldige uitzicht op de imposante Tall Ships!

Meer informatie over verschillende arrangementen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de verschillende mogelijheden en diverse arrangementen.