10 dagen festival

Van 9 tot en met 18 juni 2017 vindt Oerol plaats. Tijdens dit culturele festival op het Waddeneiland Terschelling is er van alles te zien, beleven en doen. Toneelgroepen, muzikanten en kunstenaars geven voorstellingen en optredens, en doen hun acts in de buitenlucht, in schuren en gewoon op straat in de gezellige dorpen van het prachtige eiland. Hét festival voor zowel jong als oud!

Genieten na een dag Oerol

Bent u nog op zoek naar een groepsaccommodatie voor tijdens uw bezoek aan Oerol? De zeilschepen van NAUPAR liggen voor u klaar! Een overnachting op een authentiek zeilschip is een geweldige aanvulling op het festival. Geniet na een drukke dag ‘Oerol-en’ van de gezelligheid aan boord, een comfortabel bed in uw hut en ontwaak ’s ochtends met een kopje koffie aan dek.

Traditionele zeilschepen met slaapaccommodatie

Bekijk alle

Meer informatie over zakelijke evenementen

Oerol

Wat is Oerol?

Het Terschellinger Oerol festival is misschien wel het meest bijzondere theaterfestival van heel Europa. Al sinds 1981 staat in juni het levendige Waddeneiland tien dagen in het teken van (straat)theater, dans, muziek en beeldende kunst. Veel voorstellingen worden speciaal gemaakt of vermaakt voor Oerol. Van mime tot circus, van western tot interactieve kunstwerken; en dit alles op het strand, in de duinen, bossen, tuinen, schuren én op straat. Hier moet u bij zijn!

Overnachten tijdens Oerol

Oerol is een geliefd festival; jaarlijks genieten zo’n 50.000 mensen van de verschillende optredens. Gevolg: een slaapplek vinden is vaak lastig. Gelukkig voor u, zetten de zeilschepen van NAUPAR haar deuren voor u open! Huur samen met uw gezelschap een sfeervol, authentiek zeilschip en profiteer van alle gemakken aan boord. In slaap vallen door de golven, rustig wakker worden met een kopje koffie of thee aan dek en tussen de middag even lunchen en bijkomen op het schip. Een zeilschip is absoluut de meest ideale accommodatie tijdens het Terschellinger Oerol festival.