Organiseer uw zakelijk evenement op een luxe schip

Lijkt de perfecte locatie voor al uw seminars, personeelsfeesten en zakelijke meetings onvindbaar? Verlaat dan het vaste land en stap aan boord van een authentiek zeilschip! Ook op het water kunt u uitstekend vergaderen, een presentatie geven én bovenal: ontspannen!

Tip: bekijk onze unieke dagarrangementen.

Een passend schip voor uw bedrijfsuitje, relatiedag of vergadering

Bedrijfsuitjes, relatiedagen, vergaderingen, trainingen en cursussen: het is niet niks om voor al deze evenementen keer op keer weer een geschikte locatie te vinden. Daarom stelt NAUPAR haar mooie zeilschepen open voor zakelijke evenementen.

Terwijl u en uw gasten genieten van de prachtige uitzichten en de hoofden fris worden van de wind, komt er gegarandeerd veel meer uit de brainstormsessies!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Meer informatie over zakelijke evenementen

Meer informatie over relatie-events

Zakelijke evenementen

Uw bedrijfsuitje – 1 dag of meerdaags?

Aan boord van de zeilschepen van NAUPAR wordt uw bedrijfsuitje ongetwijfeld een groot succes. Wilt u uw medewerkers trakteren op een uitstapje waarbij u er écht even tussenuit bent? Plak er dan nog een extra dag aan vast en overnacht aan boord van het schip. Want ‘s avonds wordt het nog gezelliger! Grote kans dat het een onvergetelijke ervaring wordt die men nog lang zal bijblijven.

Relatiedag op het water

Eén dag of meerdere dagen zeilend op het water is hét middel om de band te versterken. De informele sfeer, de weidsheid van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zijn stuk voor stuk waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag vol goede gesprekken. Op deze manier leert u de aanwezigen veel beter kennen. Het resultaat? Na de relatiedag verlaat iedereen het schip zeer gemotiveerd: uw relaties weten weer waarom ze bij uw bedrijf betrokken zijn. Al met al dus een goede investering in uw toekomst!

Seminars, trainingen of cursussen

Seminars, trainingen of cursussen zijn alleen succesvol als de omgeving waarin deze plaatsvinden uw deelnemers écht uitnodigt om te (willen) leren. Welke omgeving dit mogelijk maakt? Het water! Op het water zullen de aanwezigen ongetwijfeld de dagelijkse sleur vergeten en staat iedereen open voor nieuwe kennis. De rustgevende pauzes aan dek van het schip maken het seminar, de training en/of cursus helemaal af!

Exclusieve vergaderlocatie

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie? Ook dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Waar anders kunt u beter de koers van uw bedrijf uitstippelen, dan aan boord van een van onze imposante zeilschepen? Of het nu gaat om een dagtochtenschip of om een schip met overnachtingscapaciteit; bij NAUPAR vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

SAIL Amsterdam 2025

Vaar mee tijdens SAIL Amsterdam. Dit spectaculaire SAIL evenement wordt eens in de vijf jaar georganiseerd in Nederland en biedt een uitgelezen kans om een succesvolle relatiedag te verwezenlijken! Het maritieme evenement is het grootste nautische evenement van Nederland en in 2025 vindt de 10e editie plaats in het hartje van Amsterdam. Stap samen met uw collega’s en/of relaties aan boord van een van onze schepen en aanschouw de indrukwekkende Tall Ships afkomstig uit alle hoeken van de wereld!

Daarom uw zakelijke evenement bij NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van zakelijk evenementen aan boord van de meest bijzondere traditionele zeilschepen. Bij NAUPAR:

  • bieden wij u de grootste keuze aan traditionele zeilschepen, inclusief schipper en bemanning
  • kunt u terecht voor groepen vanaf 10 personen tot 150 personen en bij hele grote groepen kunt u zelfs kiezen voor meerdere schepen
  • bieden de tochten voor ieder wat wils; van actief meehelpen tot lekker genieten van een hapje en drankje en het uitzicht
  • heeft u geen zeilervaring nodig, de bemanning leert de groep graag de kneepjes van het zeilen
  • kunt u kiezen uit maar liefst 16 verschillende vertrekhavens en is er altijd wel een haven bij u in de buurt
  • vindt u zeker het schip dat bij uw wensen past en bent u verzekerd van een onvergetelijke reis waar uw zakenrelaties nog lang over napraten