Volop keuze

Lijkt de perfecte locatie voor al uw seminars, personeelsfeesten en zakelijke meetings onvindbaar? Verlaat dan het vaste land en stap aan boord van een authentiek zeilschip! Ook op het water kunt u uitstekend discussiëren, overleggen én bovenal: ontspannen! Tip: bekijk onze unieke dagarrangementen.

Unieke zakelijke locatie

Bedrijfsuitjes, relatiedagen, vergaderingen, trainingen en cursussen: het is niet niks om voor al deze evenementen keer op keer weer een geschikte locatie te vinden. Daarom stelt NAUPAR haar mooie zeilschepen open voor zakelijke evenementen. Terwijl u en uw gasten genieten van de prachtige uitzichten en de hoofden fris worden van de wind, komt er gegarandeerd veel meer uit de brainstormsessies!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een bedrijfsuitje

Bekijk alle

Arrangementen en ideeën voor een relatie-event

Bekijk alle

Zakelijke evenementen

Uw bedrijfsuitje – 1 dag of meerdaags?

Aan boord van de zeilschepen van NAUPAR wordt uw bedrijfsuitje ongetwijfeld een groot succes. Wilt u uw medewerkers trakteren op een uitstapje waarbij u er écht even tussenuit bent? Plak er dan nog een extra dag aan vast en overnacht aan boord van het schip. Want ‘s avonds wordt het nog gezelliger! Grote kans dat het een onvergetelijke ervaring wordt die men nog lang zal bijblijven.

Relatiedag op het water

Eén dag of meerdere dagen zeilend op het water is hét middel om de band te versterken. De informele sfeer, de weidsheid van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zijn stuk voor stuk waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag vol goede gesprekken. Op deze manier leert u de aanwezigen veel beter kennen. Het resultaat? Na de relatiedag verlaat iedereen het schip zeer gemotiveerd: uw relaties weten weer waarom ze bij uw bedrijf betrokken zijn. Al met al dus een goede investering in uw toekomst!

Seminars, trainingen of cursussen

Seminars, trainingen of cursussen zijn alleen succesvol als de omgeving waarin deze plaatsvinden uw deelnemers écht uitnodigt om te (willen) leren. Welke omgeving dit mogelijk maakt? Het water! Op het water zullen de aanwezigen ongetwijfeld de dagelijkse sleur vergeten en staat iedereen open voor nieuwe kennis. De rustgevende pauzes aan dek van het schip maken het seminar, de training en/of cursus helemaal af!

Exclusieve vergaderlocatie

Op zoek naar een exclusieve vergaderlocatie? Ook dan bent u bij NAUPAR aan het juiste adres. Waar anders kunt u beter de koers van uw bedrijf uitstippelen, dan aan boord van een van onze imposante zeilschepen? Of het nu gaat om een dagtochtenschip of om een schip met overnachtingscapaciteit; bij NAUPAR vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Spectaculaire SAIL evenementen

DelfSail en SAIL Amsterdam: deze spectaculaire SAIL evenementen vormen de uitgelezen kans om een succesvolle relatiedag te verwezenlijken! Het maritieme evenement DelfSail staat bekend als een zeer succesvol Nederlands evenement en in 2016 vindt het plaats van 29 juni tot en met 3 juli. SAIL Amsterdam is inmiddels een wereldwijd begrip geworden en in 2020 mogen we weer! Dan vindt de 10e editie plaats: stap samen met uw collega’s en/of relaties aan boord van een van onze schepen en aanschouw de indrukwekkende Tall Ships afkomstig uit alle hoeken van de wereld!

Gerelateerde pagina's

Delfsail
Sail Amsterdam
Sail Den Helder
Volvo Ocean Race
Tall Ship Race Harlingen
Sail de Ruyter Vlissingen
Sail Amsterdam boot huren
Sail Amsterdam tickets
Sail Evenementen
Sail Kampen
Amsterdam Light Festival