Feest voor uw jubileum

In plaats van een standaard receptie en feest in een zaal te organiseren, is het mogelijk om een originele invulling aan uw feest of bedrijfsjubileum te geven. De zeilschepen van NAUPAR zijn perfecte locaties voor een onvergetelijk feest. De unieke ambiance is er één die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Aan de kade of het ruime sop?

U kunt uw jubileum stilliggend aan de kade vieren zodat uw gasten elk moment af en aan boord kunnen. U kunt er ook voor kiezen met het schip uit te varen. Dan bent u even echt weg met uw gasten. De vrijheid van het water en de beslotenheid van het schip creëren een unieke locatie voor uw receptie en feest.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over jubilea

Jubileumfeest

Jubileumfeest op locatie naar wens

Wilt u uw jubileumfeest  geven op een locatie in Lelystad, Kampen, Amsterdam, Volendam, Enkhuizen, Hoorn, Monnickendam, Stavoren, Lemmer, Harlingen, Den-Oever, Franeker, Makkum of liever op coördinatie 52.5.30? Het schip is een varende locatie dus alle vrijheid!

Culinaire verwennerij

Tijdens uw feest genieten uw gasten van de uitgbreide cateringmogelijkheden bij NAUPAR. Een verfrissend drankje en een lekker hapje maar ook een buffet of uitgeserveerd diner behoren tot de mogelijkheden. NAUPAR werkt samen met professionele cateraars, zodat uw gasten altijd culinair verwend worden.

Entertainment

Aan boord of aan wal kunt u voor verschillende soorten entertainment kiezen. Wat dacht u van een accordeonist bij de loopplank of een palingroker op het dek? Of een DJ die het dagverblijf omtovert tot een swingende dansvloer. Uw gasten zullen uw jubileum niet snel vergeten!

Havens in Nederland

Mogelijke havens die u kunt bezoeken en waar vandaan u kunt vertrekken tijdens het vieren van u jubileum zijn bijvoorbeeld Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam, Workum, Terschelling, Texel, Schiermonnikoog, Ameland of bijvoorbeeld Vlieland.