Jubileumfeest

In plaats van een standaard receptie en feest in een zaal te organiseren, is het mogelijk om een originele invulling aan uw feest of bedrijfsjubileum te geven. De zeilschepen van NAUPAR zijn perfecte locaties voor een onvergetelijk feest. De unieke ambiance is er één die uw gasten niet snel zullen vergeten.

U kunt uw jubileum stilliggend aan de kade vieren zodat uw gasten elk moment af en aan boord kunnen. U kunt er ook voor kiezen met het schip uit te varen. Dan bent u even echt weg met uw gasten. De vrijheid van het water en de beslotenheid van het schip creëren een unieke locatie voor uw receptie en feest.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over jubilea

Meer informatie over familieuitjes

Jubileum

Zo vrij als een vogel

Met 16 thuishavens rondom het IJsselmeer is er altijd wel een haven in de buurt. Viert u uw jubileum in Amsterdam, Volendam, Hoorn, Lelystad, Enkhuizen of liever in Makkum of Stavoren? U heeft de mogelijkheid uit te varen of stil te blijven liggen in de haven. Aan boord van een schip heeft u de vrijheid om te varen naar een plek waar u heen wilt.

Alles erop en eraan

Uw jubileum wilt u natuurlijk tiptop regelen. Heeft u al aan de muziek of overige entertainment gedacht? Wilt u een swingende dj of liever een akoestisch trio? Verrast u uw gasten met een palingroker aan boord? Wat serveert u uw gasten? Lekker verse borrelhapjes of zelfs een uitgebreid buffet? Er zijn zoveel catering mogelijkheden. NAUPAR kan alles voor u organiseren, wij adviseren u graag.

Feestweekend

Een feest kan niet lang genoeg duren. Geniet met volle teugen van elkaar en maak er een lekker weekend van door te overnachten op de schepen met slaapaccommodatie. Tot in de late uurtjes feest u door voordat u moe maar voldaan één van de hutten opzoekt. In de comfortabele bedden geniet u van uw rust om de volgende dag te genieten van een uitgebreid ontbijt, samen met een aantal familieleden en vrienden die in de overige hutten een lekker bed gevonden hebben.

Havens in Nederland

Mogelijke havens die u kunt bezoeken of waarvandaan u kunt vertrekken tijdens het vieren van uw jubileum zijn bijvoorbeeld Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam of bijvoorbeeld  Workum.