Partyboot huren voor een feest

Is er iemand jarig, 25 jaar getrouwd of net geslaagd voor zijn/haar studie? Reden voor een feestje! En hoe doet u dat nou beter dan aan boord van een groot zeilschip, midden op het water? Kies ervoor om een partyboot te huren en u bent verzekerd van een onvergetelijk feest. Voetjes van de vloer!

Volop keuze

Aan boord van een partyboot zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat u bijvoorbeeld een dag het water op, of liever een heel weekend? Blijft u de hele dag op het schip of wilt u ook een gezellige havenstad ontdekken? De keuze is aan u. Eén ding staat echter wél al vast: feesten was nog nooit zo bijzonder!

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over partyboten

Partyboot huren

Partyboot huren voor een feest

Een partyboot is dé manier om een feestelijke gelegenheid te vieren. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsuitje of jubilea; aan boord van een partyboot zit u goed! In feite is deze ‘feestboot’ niets meer of minder dan een groot, comfortabel zeilschip. Een ruim dek om van het zonnetje te genieten, een groot dagverblijf om tot in de late uurtjes te dansen en ruime hutten voor als u besluit om er een overnachting aan vast te plakken.

Meer dan alleen feesten

Aan boord van de partyboot staat het feest natuurlijk centraal. Wilt u liever wat meer dan alleen muziek en dans, dan kunt u ervoor kiezen om samen met het gezelschap een van de vele gezellige havenstadjes rondom het IJsselmeer of de Waddenzee te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Hoorn, Muiden, Enkhuizen en zelfs Amsterdam.

NAUPAR helpt

NAUPAR helpt u graag met het verzorgen van uw feest aan boord van de partyboot. Zo kunt u er voor kiezen om een professionele chef mee aan boord te nemen; hij of zij maakt dan de lekkerste gerechten voor u klaar. Liever zelf koken? Dat is uiteraard ook een optie! Van DJ’s en bandjes tot soloartiesten en muzikanten; ook wat betreft het entertainment heeft u aan NAUPAR een goede.

Eén of meerdere dagen

De partyboot kunt u voor één of meerdere dagen huren. Tip: nodig al uw familieleden uit en maak er een heus familieweekend van! Na een gezellige dag op het schip, kruipen jullie allen de hut in om vervolgens de volgende ochtend weer fris en fruitig aan het ontbijt (aan dek!) te verschijnen. Klinkt dat goed of klinkt dat goed? Maar natuurlijk zijn ook de dagtochten al zeer uniek te noemen; tijdens een 8-uur durende zeiltocht kunt u tenslotte van alles zien, doen en beleven!