Partyboot huren

Is er binnenkort iemand jarig? Of is het tijd voor een spectaculair personeelsfeest? Huur dan een partyboot bij NAUPAR; authentieke zeilschepen met een DJ aan boord! Of het nu om een zakelijke of particuliere gelegenheid gaan; de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer.

Feest op het water of in de haven

Blijf stilliggen in de haven of zet koers richting het IJsselmeer; de unieke partyboten van NAUPAR deinzen nergens voor terug. Ook onze salonboten en sloepen in Amsterdam toveren we binnen een handomdraai om tot partyboot! Hoewel versterkte muziek op de Amsterdamse grachten niet is toegestaan, kunt u bijvoorbeeld wel een getalenteerde accordeonist mee aan boord nemen.

Alle traditionele dagtochtschepen

Bekijk alle

Meer informatie over partyboten

Partyboot

De DJ maakt de party compleet

Een partyboot is een combinatie van een authentiek zeilschip en een swingende DJ. De ruimte en het comfort zit hem al in de schepen, de DJ maakt er een echte ‘party’ van. Naupar regelt zelfs het vuurwerk voor een mooie afsluiting. Ideaal voor bedrijfsuitjes, jubilea, vrijgezellenfeesten of andere feestelijke aangelegenheden! Wanneer u een partyboot huurt bent u er zeker van dat uw gasten en u een onvergetelijke beleving tegemoet gaan; het is tenslotte niet gebruikelijk om midden op het water te feesten!

Keuze uit vele partyboten

NAUPAR beschikt over vele schepen die tot een unieke partyboot kunnen worden omgetoverd. Onze schepen bieden stuk voor stuk ruimte voor grote en kleinere gezelschappen.

Stilliggend of open water

Stilliggend in de haven kunnen uw gasten van en aan boord gaan van de partyboot. Wanneer uw gasten allemaal aan boord zijn kunt u er ook voor kiezen om uit te varen voor een kort tochtje en op een mooi plekje buitengaats voor anker te gaan. Wilt u echt even weg met uw gasten kunt u uitvaren en het ruime sop kiezen.

Vele havens

U kunt uw partyboot huren in verschillende havens. Wat dacht u van Almere, Muider-/Almeerderzand, Amsterdam, Bataviahaven Lelystad, Den-Oever, Edam, Enkhuizen, Harderwijk, Harlingen, Hoorn, Kampen, Lemmer, Marken, Medemblik, Monnickendam, Muiden, Elburg, Makkum, Stavoren, Urk, Volendam of bijvoorbeeld Workum?