Platbodem

Wat de gelegenheid ook is, een platbodem IJsselmeer zorgt ervoor dat elk uitstapje gegarandeerd een succes is. De prachtige authentieke zeilschepen hebben een unieke sfeer en staan symbool voor schitterende vaartochten op het IJsselmeer.

Een onvergetelijke vaartocht

Dus gaat u varen met vrienden, familie, klasgenoten, zakelijke relaties of collega’s; bij NAUPAR vindt u een passend schip. Aan boord kunt u actief meedoen of ontspannen aan dek. Uw platbodem IJsselmeer zorgt voor een onvergetelijke vaartocht.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over platbodems huren

Platbodem IJsselmeer

U komt op de mooiste plekken

Met platbodem IJsselmeer vaart u naar de mooiste plaatsen aan de voormalige Zuiderzee. Zodra het schip aanlegt in een van de vele pittoreske havenstadjes hebt u alle tijd om de omgeving te verkennen. Laat u zich de vers gerookte vis en andere lokale lekkernijen goed smaken en duik in de rijke Hollandse geschiedenis.

Varen met platbodem IJsselmeer

Tijdens uw vaartocht met platbodem IJsselmeer is altijd veel te doen en te zien. Terwijl de één geniet van de rust op het water is een ander misschien meer in voor een beetje actie. Wie wil, kan helpen bij het hijsen van de zeilen. De bemanning vertelt u graag hoe en wanneer, zodat u zelf ervaart hoe het is om uw eigen schip te bemannen.

Heerlijke culinaire hoogstandjes

Uw uitje met een platbodem IJsselmeer is pas geslaagd met de aanwezigheid van smakelijke hapjes en drankjes. Bereidt u graag zelf in de goed uitgeruste kombuis uw favoriete gerechten? Het is vaak erg gezellig om samen te koken en af te wassen. U kunt de catering ook laten verzorgen door NAUPAR. Maak uw keuze uit de vele cateringmogelijkheden.

Vertrekhavens rondom het IJsselmeer

Elke platbodem IJsselmeer start – net als de vele andere typen schepen van NAUPAR – vanuit een haven van uw keuze! Met zestien verschillende vertrekhavens rondom het IJsselmeer is er altijd wel een in uw buurt. Vertrek uit onder andere Hoorn, Enkhuizen, Lelystad, Harlingen, Stavoren, Medemblik of Monnickendam.

Over NAUPAR

NAUPAR heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van vaartochten met een platbodem op het water in Nederland. Wij bieden:

  • Een ruime keuze aan traditionele zeilschepen
  • Met en zonder schipper
  • 16 verschillende vertrekhavens