Sail middagvaart (Classic) 2015

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

Bij dit arrangement komt u rond het middaguur aan. Wanneer u aan boord bent, vaart het schip uit om tussen de Tall Ships rond te varen. Op het schip geniet u van een uitgebreide lunch en het imposante uitzicht. Aan wal vergapen duizenden mensen zich van een afstand aan de internationale Tall Ships, maar aan boord van uw eigen zeilschip bent u onderdeel van het schouwspel!

Het zeilschip, uw locatie

Met uw gezelschap gaat u aan boord van een exclusief voor u gereserveerd zeilschip. Een tocht met een van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. U zult warme, gastvrije sfeer ervaren, waar u uw gasten zowel in formele als informele sfeer kunt ontvangen.

Datum: 20, 21 en 22 Augustus 2015
Tijd: 12.30 - 17.00 uur

Programma

 • 11:30 uur: Verzamelen/ inchecken bij de terminal.
 • 12.30 uur: U wordt aan boord welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning. Uw schip vaart direct uit richting 't IJ. Daar liggen alle Tall Ships.
 • 13.00 uur: Tijdens het varen kunt u genieten van een uitgebreide lunch. U vaart langs alle bijzondere Tall ships.
 • 15:30 uur: Onder het genot van een borrelhapje vaart u weer terug naar de teminal.
 • 17.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af op de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
12

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

Tijdsbestek: 

20, 21, 22 augustus van 12:30 tot 17:00 uur

Prijs:

Traditionele zeilschepen*: € 199,00
Luxe traditionele zeilschepen**: € 229,00
Tallship: € 259,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

*De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen
**De schepen met een zeer luxe interieur behoren tot de categorie Luxe traditionele charterschepen.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.