Zoekt u een trainingslocatie op een schip?

Kies voor een schip als trainingslocatie en u zal merken dat deze omgeving inspirerend werkt. De Ambiance aan boord maakt de locatie direct succesvoller dan de meeste – vaak stijlloze – vergaderruimtes. Daarbij kunt u uw trainingslocatie schip aanvullen met een smakelijke lunch of ontspannen afscheidsborrel aan dek of zelfs met een vaartocht of overnachting na afloop van de training.

100 trainingslocaties in Nederland

Iedere schip is anders, omdat elk schip haar eigen specifieke kenmerken biedt. Hiermee heeft NAUPAR wel honderd trainingslocaties in Nederland! Alle schepen hebben in totaal zestien afvaarthavens en een vaargebied rondom het IJsselmeer en aan de Waddenzee. U vindt daarom altijd wel een trainingslocatie schip bij u in de buurt.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over trainingslocaties

Trainingslocatie op een schip

Activiteiten en catering verzorgd.

Wilt u de training even doorbreken met een activiteit tussendoor? Maak bijvoorbeeld een fietstocht of doe mee met een drakenbootrace. Zo kan iedereen met frisse energie aan het tweede gedeelte van de training beginnen. En aan boord van uw trainingslocatie schip kunt u ook lekker gaan lunchen halverwege de dag. Na afloop een borrel, diner, barbecue of uitgebreid buffet? Wij verzorgen het voor u!

Is een dag veel te kort?

Soms is één dag niet genoeg voor de stof die u wilt behandelen. Hoe handig is het dan, dat u na afloop van de eerste dag, na een smakelijke maaltijd, aan boord van uw trainingslocatie blijft overnachten? Bij NAUPAR hoeft u dus niet apart een hotel te zoeken! Na een goede nachtrust in een van de comfortabele hutten kan men weer uitgeslapen verder met de training.

Op maat en professioneel.

Hebt u zelf trainers en een programma of wilt u de inhoud van de training laten samenstellen door een professionele trainer via NAUPAR? Wij werken op dit gebied met een aantal partners samen. Zo is alles door ons geregeld en hoeft u alleen met de inhoud bezig te zijn. Ideaal voor een geslaagde dag op een trainingslocatie schip.