Een schip als trainingslocatie

Trainingen op een inspirerende locatie zullen vele malen succesvoller zijn dan in een kille vergaderruimte. Op een zeilschip van NAUPAR vindt u een setting waar u even weg bent en zich volledig kunt concentreren op elkaar en het thema van de dag. Tijdens een pauze kunt u met uw hoofd in de wind aan dek even lekker uitwaaien.

16 havens in Nederland

Op zoek naar een trainingslocatie in Noord-Holland, Friesland of Flevoland? NAUPAR heeft ruim 101 schepen die ingezet kunnen worden als trainingslocaties rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Het schip is uw varende trainingslocatie. NAUPAR heeft 16 afvaarthavens, dus er is altijd wel een locatie in de buurt.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over bedrijfsuitjes

Meer informatie over trainingslocaties

Trainingslocatie

Onderbreek uw training met een activiteit aan de wal

Breek de dag bijvoorbeeld met een actieve fietstocht of drakenbootrace. Op deze manier kunt u even helemaal ontspannen en daarna met frisse energie aan het tweede deel van de training beginnen.

Catering

U kunt de catering uit handen geven door alle maaltijden door ons te laten verzorgen. Denk aan een voortreffelijke lunch, een barbecue of een uitgebreid buffet. Zo heeft u nergens meer omkijken naar, dat is wel zo prettig. Op enkele schepen kunt u ook zelf koken.

Is een dag niet genoeg?

Soms is een dag niet genoeg. Bij NAUPAR hoeft u niet apart een hotelaccommodatie te zoeken. Veel van onze schepen hebben namelijk comfortabele hutten waar u goed tot rust kunt komen. In het dagverblijf geniet u de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt.

Op maat gemaakt met professionele trainers

De inhoud van het programma kan worden samengesteld met een professionele trainer. NAUPAR werkt op dit gebied samen met een aantal partners. NAUPAR regelt alles voor u, zodat u met de inhoud bezig kunt zijn. Uiteraard kunt u ook met uw eigen trainers de dag verzorgen.