Terug naar resultaten

Barbecueën midden op het IJsselmeer

's Avonds ontspannen borrelen en barbecueën en de drukte van alledag vergeten. Aan het eind van de middag komt u aan boord van een zeilschip en vaart u uit voor een gezellige avond. Lekker barbecueën en genieten van een verkoelend drankje en de ondergaande zon.

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Monnickendam
Stavoren

Sluit een lekkere lente- of zomerdag ontspannen af! Kom aan het eind van de middag aan boord van een traditioneel zeilschip. Het is tijd voor een mooie tocht op het IJsselmeer. Wat een ruimte en vrijheid vindt u hier! Een ondergaande zon, gezellig barbecueën, borrelen en midden op het water samen zijn.

Het zeilschip is een perfecte locatie om met uw collega’s, relaties of met uw vrienden en familie samen te genieten van een barbecue. Als het schip op een rustig plekje voor anker gaat, wordt de barbecue aangestoken. Na de barbecue geniet u onder het genot van een lekker drankje aan dek na. Met de ondergaande zon op de achtergrond wordt de sfeer ontspannen en gezellig! Dan is het tijd om weer koers te zetten richting de haven, waar rond 20.00 uur het schip weer aanmeert.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Genoten!

  Geplaatst op

  Vorige maand heb ik samen met een grote groep vrienden genoten van een uitgebreide barbecue op het IJsselmeer. Ja, ook in oktober kan dit nog prima, waarom wachten tot het weer zomer is?! We hebben het enorm naar ons zin gehad. Bedankt NAUPAR!

  Roelof
 2. Geweldig!

  Geplaatst op

  We hebben genoten! Samen met de familie op het IJsselmeer een gezellige avond gehad, inclusief lekkere barbecuemaaltijd. Meer hebben wij niet nodig! Ook de kinderen vonden het geweldig op het grote schip.

  Esther
 3. Dat smaakte naar meer

  Geplaatst op

  Op een vrijdagmiddag met de collega's aan boord van een prachtig zeilschip gestapt en midden op het water de barbecue aangestoken. Dat smaakte zeker naar meer! Wij zijn nu al aan het kijken wanneer we het volgende bedrijfsuitje kunnen plannen...

  Paul
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.