Dagtocht Bataviakwartier Lelystad

Een dagje lekker in de natuur zijn maar ook even gezellig winkelen. Dat kunt u beide doen op dezelfde dag! U scheept in op een traditioneel zeilschip van NAUPAR en gaat een dag zeilen op het IJsselmeer richting Lelystad. In de Bataviahaven vindt u naast de Bataviawerf en diverse musea, Batavia Stad Fashion Outlet. Hier kunt u voordelig de mooiste merkkleding kopen.

Havens

Opstaphaven
Almere
Edam
Enkhuizen
Hoorn
Lelystad Bataviahaven
Monnickendam
Muiden
Urk
Volendam

U wordt aan boord welkom geheten door de bemanning. Terwijl u geniet van uw kopje koffie geeft de schipper uitleg over het reilen en zeilen aan boord. De zeilen worden gehesen en er wordt koers gezet richting Lelystad. Als u in Lelystad opstapt, kunt u voor óf na uw bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet aan boord gaan voor uw zeiltocht.

U komt aan in de Bataviahaven. Hier is voor elk wat wils. In Batavia Stad Fashion Outlet zullen de echte shopaholics zich niet vervelen. Voor diegenen die liever cultuur snuiven, kan bijvoorbeeld een bezoek aan de Bataviawerf of het Nieuw Land Erfgoedcentrum de moeite waard zijn. Alles bevindt zich rond het Bataviaplein.

Batavia Stad Fashion Outlet

In meerdere opzichten is een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet een verrassing. Het winkelcentrum is gebouwd in de stijl van een 17e eeuws vestingstadje, waardoor er een bijzonder gezellige sfeer hangt. Maar niet alleen de sfeer is leuk; u zult versteld staan van de prijzen. In Batavia Stad kan de modeliefhebber zich te goed doen aan het aanbod in de ruim 100 winkels die standaard 30 - 70% korting geven op hun collecties. Je vindt er meer dan 250 grote modemerken; van kindermode tot sport, van herenmode tot lingerie, van schoenen tot parfums en van chocolade tot interieur. Iedere dag maken extra aanbiedingen, kortingen en acties je shopping trip naar Batavia Stad compleet.

Na een paar goed bestede uurtjes komt iedereen weer terug aan boord en vaart het schip uit op weg terug naar de vertrekhaven. Op het dek kunt u onder het genot van een hapje en drankje lekker bijkomen en genieten van de rust van het water.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Aanrader!

  Geplaatst op

  Hét arrangement voor een vriendinnenweekendje. Wij hebben meer dan genoten. Aanrader!

  Tessa
 2. Geslaagde dag

  Geplaatst op

  Een dagje shoppen met collega's; ik denk niet dat veel van mijn vrienden dat ooit hebben gedaan. Maar ik dus mooi wel. En het was leuk! Na een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer, zijn we met z'n allen naar Bataviastad gegaan; een geslaagde dag!

  Carolien
 3. erg leuk.

  Geplaatst op

  Winkelen en daarvoor nog iets met vrienden ondernemen ... de droom van elke vrouw ;)
  Het outlet center heeft echt geweldige koopjes die je niet mag missen! Ik ben daar goed geslaagd. Maar ook de tijd op het schip was erg leuk. Bedankt voor de geweldige tijd.

  Louisa
 4. Prachtig Bataviastad!

  Geplaatst op

  Hoe erg het ook is: ik was voorheen nog nooit in Bataviastad geweest. En dat terwijl ik 'gewoon' in Amsterdam woon! Zo ver is het helemaal niet... De vaartocht naar Lelystad was er een om nooit meer te vergeten; de wind, het water, een zonnetje... Het kon niet beter! En aansluitend ook nog eens goed geslaagd in de winkels van Bataviastad. Een geweldige dag!

  Marije
 5. Is het waard

  Geplaatst op

  De Fashion Outlet Bataviastad in Lelystad is de moeite waard. De grote merken zoals Adidas, Nike, Michael Kors of Esprit zijn allemaal te vinden. Ook het terrein is echt leuk.

  Mareile Kasper
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.