Dagtocht op de Waddenzee

Tijd voor een dag ontspannen! Geniet van een dagje zeilen op de Waddenzee en alle mooie dingen die het Wad u bieden: stilte, natuurschoon en vooral veel ruimte. Misschien ziet u zeehonden in de verte!

 • Genieten van een dagje zeilen op de Waddenzee
 • Zeehonden spotten
 • Genieten van natuuschoon en ruimte

Havens

Opstaphaven
Den Oever
Harlingen

U wordt welkom geheten aan boord door de schipper en zijn maat. Na een korte kennismaking en uitleg over het schip gaan de trossen los. U kunt de bemanning helpen met het hijsen van de zeilen. Natuurlijk kunt u ook met een lekkere kop koffie of thee ontspannen genieten van de rust op het water.

Ontdek UNESCO werelderfgoed de Wadden! 

De Waddenzee is Europa’s meest omvangrijke natuurgebied dat met de grootst mogelijke zorg wordt beschermd. Talrijke diersoorten leven, broeden en komen tot rust in dit bijzondere gebied. Sinds kort heeft UNESCO de Waddenzee uitgeroepen tot werelderfgoed. Hiermee is het Waddengebied op gelijke voet gekomen met de Grand Canyon en het Great Barrier Reef.

De zeiltocht gaat verder. U zeilt langs banken en door geultjes, waarbij de bemanning u genoeg kan vertellen over dit prachtige natuurgebied. Misschien ziet u hier wel zeehonden! De tijd gaat veel te snel voorbij, en tegen het eind van de middag zeilt het schip terug naar de haven van vertrek. Onder genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van de rust op het water.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Wind, zon, goed humeur

  Geplaatst op

  We zullen de tocht nooit vergeten! Veel dank aan de schipper en zijn maten! We hebben er echt van genoten.

  Anoniem
 2. winderige Waddenzee

  Geplaatst op

  Onze korte trip naar de Waddenzee was zonder meer een ervaring die we niet zo snel vergeten. Het was ongelooflijk winderig op zee, maar we hadden veel geluk met de zon en de temperaturen, dus zeilen was zeer plezierig.

  Kai M.
 3. Perfect gezinsuitje

  Geplaatst op

  Lekker met de kids op de Waddenzee gevaren! Het was een prachtige dag. Zeehonden spotten vonden ze geweldig! Mijn vrouw en ik stiekem ook.

  Michael
 4. Leuk familie uitje

  Geplaatst op

  Omdat we heel dicht bij Nederland wonen, hebben we besloten, goed geadviseerd door het personeel van NAUPAR, voor een reis naar de Waddenzee met onze grote familie. Het was prachtig (wat ook sterk afhankelijk is van het weer) en ons persoonlijke hoogtepunt was de zeehonden die onze schipper ons liet zien. We zullen deze reis nooit vergeten!

  Familie Bernhöft
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.