Evening cruise

Na een hartelijk welkom vaart u de zonsondergang tegemoet. En als dan de barbecue wordt aangestoken, kan de avond niet meer stuk. Genieten tot het laatste moment, daar waar iedereen elkaar belooft dit gauw nog eens te doen!.

Waarom deze vaartocht?

 • Proeven van het lekkerste eten en de smakelijkste drankjes.
 • Uitkijkend op de mooiste zonsondergang.
 • Bijkletsen met uw gasten onder het genot van een hapje en een drankje.

Havens

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Enkhuizen
Hoorn
Lelystad Bataviahaven
Monnickendam
Urk
Volendam

Voorbeeld: 17.00-23.00 uur

 • 17.00 uur: Welkom aan boord met een ijskoude 'Shot voor de boeg'.
 • 17.15 uur: Wanneer iedereen aan boord is gaan de trossen gaan los en de zeilen worden gehesen! Helpen mag maar niets moet alles mag!
 • 18.30 uur: Op het water krijg je trek dus de tijd voor de barbecue terwijl het schip rustig verder vaart en iedereen geniet van al het lekkers en de gezelligheid.
 • 22.30 uur: De haven is weer inzicht en de bemanning maakt het schip klaar om af te meren.
 • 23.00 uur: De schipper en zijn crew nemen afscheid van uw gezelschap en hopen dat u genoten heeft van de tocht.

Dit tijdschema is slechts een voorbeeld. De aanvangstijd kunt u zelf bepalen.

Aanvullend programma

Dit arrangement kunt u zowel voorafgaand als na afloop van de vaartocht goed combineren met een (eigen) aanvullend programma aan wal. Denk bijvoorbeeld aan een stadswandeling door een historisch havenplaatsje, een museumbezoek, een vergadering of een clinic.

Uurtje eerder of later?

Geen probleem! Een uurtje langer of korter is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Geslaagd bedrijfsuitje

  Geplaatst op

  Een fijne avond op het water met de collega's, zakenrelaties + aanhang. Het hele schip was gevuld! Wat ons betreft een zeer geslaagd bedrijfsuitje.

  Fien
 2. Puur genieten

  Geplaatst op

  Een ontspannen avondtocht. Puur genieten! We gaan deze zomer nog een keer.

  Lianne
 3. Aanrader voor iedereen

  Geplaatst op

  Afgelopen zomer hebben mijn vrouw, de kinderen en ikzelf de Evening Cruise van NAUPAR geboekt. Ook opa, oma en wat neven en nichten stapten aan boord. Nu we samen met de familie hebben besloten dat we ook deze lente weer een soortgelijke vaartocht willen boeken, leek het mij relevant om nog een review te schrijven. Deze gezellige en ontspannen Evening Cruise is een aanrader voor iedereen!

  Hidde
 4. Fijne tocht

  Geplaatst op

  Ontspannen een drankje drinken op het water, ons hoor je niet klagen! Het was een fijne avondtocht. Ook de barbecuemaaltijd was een leuke toevoeging!

  Marije
 5. Fijne tocht

  Geplaatst op

  Ontspannen een drankje drinken op het water, ons hoor je niet klagen! Het was een fijne avondtocht. Ook de barbecuemaaltijd was een leuke toevoeging!

  Marije
 6. Voor herhaling vatbaar

  Geplaatst op

  Een mooie avondtocht aan boord van een nóg mooier schip; wat wil je nog meer? Als het aan mij en mijn collega's ligt, gaan we deze cruise absoluut nog een keertje boeken. De lekkere barbecue was als een kers op de taart!

  Anoniem
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.