Ja-woord bij ondergaande zon

Met dit arrangement viert u uw bruiloft ’s avonds, aan boord van een traditioneel zeilschip! Aan het begin van de avond komt u aan boord en wordt de huwelijksceremonie door een ambtenaar van de burgerlijke stand voltrokken. Dit kan onder volle zeilen of stilliggend in de haven. Het schip vaart uit en het is tijd voor taart en een toost op het bruidspaar. Na het diner wordt er gespeecht en is er tijd om lekker na te praten. Dan zet het schip weer koers richting de haven.

Welkom aan boord!

Het schip ligt in de haven op u te wachten. U en uw gasten worden door de bemanning welkom geheten aan boord met koffie, thee en bonbons.

De huwelijksceremonie

Als de ambtenaar aan boord is gekomen, is het tijd voor het officiële gedeelte. Met de haven op de achtergrond of op open water wordt de huwelijksceremonie voltrokken.

Op het bruidspaar!

Na de huwelijksceremonie is het voor het kersverse bruidspaar tijd om de bruidstaart aan te snijden en wordt er getoost. In de lounge staat een heerlijk buffet voor u klaar. Iedereen laat zich de gerechten goed smaken. Het heerlijke dessert maakt het feestmaal helemaal af.

Feest op het water

Na het diner kan er gefeest worden. Speeches of lekker dansen op de klanken van het entertainment. De avond wordt ingevuld hoe u het wilt. De gehele avond worden er hapjes en drankjes geserveerd. Dan komt het einde van de avond alweer in zicht en het schip zet koers terug richting de haven. Na een spetterende avond neemt de bemanning afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Lelystad Bataviahaven
Monnickendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
  1. Onvergetelijk

    Geplaatst op

    Onlangs de bruiloft van mijn dochter gevierd aan de hand van dit magnifieke arrangement. Het was een prachtige en onvergetelijke dag! De ondergaande zon maakte het plaatje helemaal af.

    Louis
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.