Trouwdag op en rond het water

Bij een perfecte trouwdag hoort ook een locatie in stijl. Uw bruiloft wordt aan boord van een zeilschip anders dan anders. U vaart uit om open water elkaar het Ja-woord te geven. Na het diner vaart het schip weer uit voor een spetterend feest op het water.

In het huwelijksbootje

Aan het begin van de middag ligt het schip in de haven op u en uw gasten te wachten. Met koffie of thee en bonbons wordt u door de bemanning aan boord welkom geheten. Als de ambtenaar aan boord is gekomen, vaart het schip uit.

Het Ja-woord onder volle zeilen

Aangekomen op het open water vindt onder volle zeilen de huwelijksceremonie plaats. In het bijzijn van uw familie en vrienden geeft u elkaar het Ja-woord. Na de plechtigheid is het tijd voor het bruidspaar om de bruidstaart aan te snijden.

Receptie in een sfeervolle haven

Het schip zet vervolgens koers naar de haven waar stilliggend de receptie plaats zal vinden. Er worden hapjes en drankjes geserveerd en het entertainment zorgt voor passend vermaak. Tegen het eind van de middag gaan de receptiegasten van boord. Het is tijd voor het diner. Als afsluiter is er een verrassend dessert.

Dansen onder de sterren

Na het diner vaart het schip weer uit voor een spetterend feest midden op het water. Onder een zomerse sterrenhemel worden er hapjes en drankjes geserveerd en er kan gedanst worden. Na een onvergetelijke bruiloft vaart het schip weer terug naar de haven. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Magisch

  Geplaatst op

  Afgelopen zomer heeft mijn beste vriendin haar partner het ja-woord gegeven. Hoewel ik zelf niet direct aan een zeilschip denk als iemand het heeft over een trouwlocatie, was het écht magisch. Ik was enorm verrast. Aanrader!

  Chelsea
 2. Het was geweldig

  Geplaatst op

  Absoluut 5 sterren voor dit arrangement! Een paar weken terug mijn eigen trouwdag op deze manier gevierd, het was geweldig. Mijn man en ik genieten nog steeds na! Wat ze zeggen is écht waar: op het water is alles nog zoveel mooier. Bedankt NAUPAR!

  Suzan
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.