Terug naar resultaten

Trouwen en dineren onder volle zeilen

Voor een bijzondere huwelijksdag op het water gaat u aan boord van een traditioneel zeilschip. Op een bijzondere plek, namelijk midden op het IJsselmeer geeft u elkaar het Ja-woord. Na de huwelijksvoltrekking snijdt u de taart aan en wordt er getoost. Ook is er tijd om prachtige bruidsfoto's te maken in de bijzondere setting van het schip op open water.

Genieten aan boord

's Middags worden u en uw gasten aan boord welkom geheten door de bemanning van het schip. Nadat de ambtenaar aan boord is gekomen, gaan de trossen los. Alle gasten worden voorzien van een vers kopje koffie of thee en bonbons, terwijl het schip koers zet richting open water. Aan boord mag iedereen helpen met zeilen, maar kan er ook lekker aan dek ontspannen worden.

Ceremonie op het water

Midden op het IJsselmeer aangekomen wordt de huwelijksplechtigheid voltrokken. Wat een mooi moment, elkaar het Ja-woord geven onder volle zeilen, met al uw vrienden en familie om u heen.

Toosten en taart

Na de huwelijksplechtigheid is het tijd voor een toost met een heerlijk glas champagne. Vervolgens snijdt u als kersvers echtpaar de bruidstaart aan.

Een culinaire afsluiter

Aan het begin van de avond staat een buffet voor u klaar in de lounge. Na afloop van het diner meert het schip aan in de haven. Hier gaan u en uw gasten na een bijzondere huwelijksdag van boord. U kunt terugkijken op een onvergetelijke huwelijksdag.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
  1. Mooiste ervaring van mijn leven

    Geplaatst op

    Absoluut 5 sterren waard! Op een prachtig zeilschip (Stedemaeght) en onder volle zeilen hebben mijn man en ik elkaar het ja-woord gegeven. En vervolgens ook nog heerlijk met onze gasten genoten van een uitgebreid diner! Het was de mooiste ervaring van mijn leven.

    Marianne
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.