Terug naar resultaten

Trouwen op het water, feest in de haven

Uw trouwdag, de mooiste dag uit uw leven, en een bijzondere dag voor jullie naasten. Aan boord van een zeilschip kunt u onder volle zeilen, met uw naasten om u heen elkaar het Ja-woord geven.

Welkom aan boord

Het schip ligt in de haven op u en uw gasten te wachten voor een bijzondere dag. U wordt aan boord welkom geheten met koffie of thee en bonbons. Nadat de ambtenaar aan boord is gekomen vaart het schip uit.

Huwelijksvoltrekking

Midden op het IJsselmeer aangekomen vindt de huwelijksvoltrekking plaats. Onder volle zeilen geeft u elkaar het Ja-woord. Na de ceremonie wordt de lunch geserveerd.

Bruidsfoto’s maken in havenstadje

Tegen het eind van de middag meert het schip af in één van de havenplaatsjes rondom het IJsselmeer. Hier kunnen de bruidsfoto’s gemaakt worden. Terug aan boord worden er hapjes en drankjes geserveerd en wordt de tocht op het water hervat.

Het diner gezamenlijk met alle daggasten

Aan het begin van de avond wordt het buffet geserveerd. In het dagverblijf is voor alle gasten voldoende ruimte om te genieten van de heerlijke gerechten. Na het diner is het tijd voor het bruidspaar om de taart aan te snijden! Het schip zet koers naar de haven, waar de avondgasten aan boord zullen komen.

Het feest

De avondgasten worden aan boord welkom geheten met een drankje naar keuze. Tijdens het feest worden er hapjes geserveerd en zorgt het entertainment voor de perfecte sfeer. Aan het eind van de avond neemt de bemanning afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
 1. Een prachtig plaatje

  Geplaatst op

  Een paar maanden terug hebben mijn partner en ik elkaar aan de hand van dit arrangement het ja-woord gegeven. En daar hebben we geen spijt van! Het was een prachtig plaatje, zo op het water. Ook de gasten vonden het super, want hoe vaak trouwt er nou iemand op een zeilschip? Wij hebben ook gebruik gemaakt van de overnachting, super romantisch!

  Iara
 2. Wat een ervaring!

  Geplaatst op

  Mijn dochter en haar partner hebben onlangs elkaar het ja-woord gegeven aan boord van een prachtig zeilschip; wat een ervaring! De bruidsfoto's aan land zijn prachtig geworden en ook de huwelijksvoltrekking is perfect verlopen. Vervolgens met het hele gezelschap stilliggend in de haven gefeest, wij hebben het enorm naar ons zin gehad.

  Diane
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.