Trouwfeest onder prachtige sterren

De mooiste dag van uw leven. Het huwelijk is gesloten, u heeft elkaar het Ja-woord gegeven. Zo’n bijzonder moment moet natuurlijk gevierd worden. En hoe doet u dat beter dan de dag af te sluiten met een spetterend feest? Aan boord van een zeilschip vindt u een bijzondere locatie die ruimte biedt aan al uw gasten. En om het geheel nog wat specialer te maken, vaart u uit voor een trouwfeest op open water, onder een prachtige sterrenhemel.

Een perfecte huwelijksdag wordt afgesloten met een spetterend feest. Met uw familie en vrienden gaat u in de haven aan boord van een traditioneel zeilschip. Een bijzondere locatie voor een mooi feest.

Trouwfeest op open water

Als iedereen aan boord is kan er voor gekozen worden om uit te varen, het open water op. Uw feest vieren aan dek onder een prachtige sterrenhemel maakt er een onvergetelijke avond van. Het entertainment vermaakt uw gasten prima en er kan gedanst worden, zowel binnen in de lounge, als buiten aan dek. De hele avond worden er heerlijke hapjes en verkoelende drankjes geserveerd.

Een onvergetelijke dag loopt op z'n eind

Dan loopt de avond alweer op z’n eind. Het schip zet koers richting de haven. Wanneer de laatste klanken van het entertainment klinken, meert het schip af. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten. Iedereen zal nog lang napraten over deze bijzondere afsluiter van een prachtige dag!

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Amsterdam
Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Enorm bijzonder trouwfeest

  Geplaatst op

  Wauw, wat was dit een mooi en enorm bijzonder trouwfeest. Precies zoals het hoort! Mijn dochter is op het water en onder een hemel vol sterren getrouwd met de liefde van haar leven. Wij vonden het fantastisch!

  Maureen
 2. Een dag om nooit meer te vergeten

  Geplaatst op

  Wat een prachtig trouwfeest hebben wij gehad. NAUPAR, ontzettend bedankt! De plechtigheid én het feest vonden plaats op het water, we zijn zelfs nog met een paar gasten aan boord van het schip blijven slapen. Absoluut de mooiste dag van mijn leven!

  Jo-Anne
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.