Klantverhaal I Een onvergetelijk bedrijfsuitje op vijf verschillende schepen

computacenter-Abel-tasman-700X300

Om de paar jaar organiseert Computacenter een bedrijfsuitje voor haar medewerkers. Dit jaar brachten de 86 medewerkers een unieke tijd buiten kantoor door op vijf verschillende schepen van NAUPAR: waaonrder de Alliantie, Avanti en Pouwel Jonas. Dit geweldige bedrijfsevenement ging gepaard met goede wind, veel zon, oneindig veel plezier en elke avond een gezamenlijk diner aan boord van de driemaster Abel Tasman.

Een avondevent om nooit te vergeten

De vijf schepen lagen in Urk tegen de kade te wachten toen de grote groep medewerkers met een bus en auto’s arriveerde in de haven. Ze scheepten in, kregen ieder een hut toebedeeld en daarna was het tijd voor het avondevenement. Omdat een dergelijk bedrijfsuitje bedoeld is om het team te versterken en elkaar beter te leren kennen vond er een gezamenlijk diner en feest plaats aan boord van de Abel Tasman. Op deze driemaster is immers voldoende ruimte voor grote groepen en tijdens een heerlijke BBQ aan dek biedt het schip voldoende mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen en te feesten.

Qualitytime tijdens de zeiltocht

De volgende morgen zeilden de schepen naar Lelystad. De groepen waren nu wat kleiner, waardoor er nog meer tijd was voor elkaar. Daarnaast kon iedereen lekker doen waar hij zin in had. Er was voldoende tijd om te praten, actief deel te nemen aan het zeilen of lekker te ontspannen. En er bleef nog voldoende tijd over om in Lelystad van boord te stappen om een wandeling te maken.

Kok aan boord tijdens de vaartocht

Omdat er tijdens de zeiltocht ook gegeten moest worden, had het bedrijf Computacenter gekozen voor de mogelijkheid van een kok aan boord tijdens het zeilen. Mevrouw Sengel, die verantwoordelijk was voor de organisatie van de reis, kan het iedereen aanbevelen: “Met een kok hoef je niet zelf in de keuken te staan, want dat kan toch vervelend zijn tijdens een zeiltocht, niet ieders maag is daartegen bestand. En het was lekker makkelijk. Wij konden zorgeloos op stap, hoefden nergens aan te denken. De kok deed immers alle boodschappen en wij hoefden alleen nog maar versnaperingen mee te nemen.”

Wederom dineren op driemaster Abel Tasman

De Abel Tasman zeilde achter de groep aan naar Lelystad en ook de tweede avond kon de groep gezamenlijk eten en feesten aan boord van deze driemaster. Deze manier van dineren is de groep bijzonder goed bevallen en ze zouden het in de toekomst zeker weer doen. “Op de Abel Tasman is gewoon genoeg ruimte voor de hele groep en dat is weer bijzonder goed voor het groepsgevoel,” besluit mevrouw Sengel.
De laatste dag zeilde het team van Computacenter weer terug naar Urk, de haven waar ze hun bedrijfsuitje zijn begonnen. Enthousiast en vol goede herinneringen stapten de medewerkers van boord. Dat was weer eens wat anders dan een dag op kantoor.

Wilt u zelf een keer een bedrijfsuitje organiseren?

Wilt u ook een uniek en onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren voor uw medewerkers? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Zij informeren u graag over de vele mogelijkheden en helpen u graag bij het organiseren van uw bedrijfsuitje.