Tip: laat u verrassen door NAUPAR

Lelystad, 6 september 2017 – Surprise! Verrassingsreizen worden met de dag populairder. Ook NAUPAR is zich hiervan bewust en dat is dan ook de reden voor de ontwikkeling van het bijzondere verrassingsarrangement. Samen met vriend(inn)en een weekendje weg? En wel in voor een leuke verrassing? U weet wat u te doen staat!

 

Over het verrassingsarrangement van NAUPAR

Online of telefonisch boeken en afwachten maar… Pas op het schip hoort u waar de reis naar toe gaat. Spannend! En dat het een leuke bestemming wordt, dát is met de vele havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee in ieder geval zeker. Vaarwel keuzestress, hallo prettige spanning.

 

Waar u wél zeggenschap in heeft

Natuurlijk mag u nog wel een páár touwtjes in handen houden. Wordt het een actieve tocht waarbij de groep de handen uit de mouwen steekt, aan het roer staat en de zeilen hijst? Of wordt dit aan de schipper en zijn/haar bemanning overgelaten? Actie, ontspanning of een combinatie van beiden; de keuze is aan u. En wordt het een geheel verzorgde vaartocht, inclusief chef-kok en/of catering aan boord, of willen jullie ook het een en ander zelf regelen? Ieder schip beschikt over een fijne scheepskeuken waar de lekkerste gerechten te bereiden zijn!

 

De voordelen op een rijtje

- Ideaal voor groepen
- Een vaste prijs per persoon
- Gemakkelijk aantal personen wijzigen
- Cateringafname mogelijk, niet verplicht

Wel in voor een verrassing? Lees meer over het arrangement op de website of neem direct contact op met een van onze medewerkers.