Verrassingsarrangement: zeilen zonder keuzestress

Ziet u het als een voordeel om niét te hoeven kiezen uit de vele authentieke zeilschepen van NAUPAR? Kies dan voor het Verrassingsarrangement en laat u – letterlijk – verrassen! Het schip, de vertrekhaven en de route blijft nog even geheim. Laat die voorpret maar beginnen!

Genieten zonder keuzestress

Het Verrassingsarrangement in drie woorden: genieten zonder keuzestress. U trommelt de groep bij elkaar, plant een datum en legt dit alles bij NAUPAR vast. Wij verzorgen verder de rest. U hoeft zich dus niet druk te maken over het schip, de haven van vertrek en/of de te varen route. Makkelijk zat!

Voor ieder wat wils

Eenmaal aan boord is er voor iedereen genoeg te doen; de een helpt fanatiek mee met het hijsen van de zeilen en de ander geniet op een comfortabel plekje aan dek van het prachtige uitzicht. Indien gewenst komt er een heuse chef-kok mee aan boord die de lekkerste hapjes en drankjes voor u verzorgt, maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf aan de slag te gaan in de kombuis.

Twee dagen op het water

Het Verrassingsarrangement is een tweedaags arrangement. U heeft dus volop de tijd om de mooiste plekjes rondom het IJsselmeer te ontdekken; denk aan EnkhuizenMonnickendam of Stavoren. Het schip dient niet alleen als vervoersmiddel maar ook als accommodatie; leg aan in de haven en ontdek de stad te voet om ’s avonds weer heerlijk terug te keren naar uw centraal gelegen verblijfsplaats. Maar ook de Waddenzee kán op de route liggen; vraag de schipper of het mogelijk is om droog te vallen en wandel over de bodem van de zee!

Benieuwd naar het Verrassingsarrangement van NAUPAR? Boek ‘m gelijk online of neem eerst contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.