Het varen, de vaarroute en vaarafstanden


Vaarafstanden

Het is lastig om een route te plannen als u niet goed weet hoe lang het varen is van de ene naar de andere plaats. Daarom hebben we een vaarkaart voor u gemaakt.

Op de kaart staan routes die u eventueel kunt varen en bij de route staat het aantal uur dat dit minimaal kost als u op de motor vaart.

Houd er rekening mee dat zeilen altijd langzamer gaat, zeker als er niet zoveel wind staat. Maar zo heeft u in ieder geval een beter beeld van routes, afstanden en tijden en dat maakt het plannen eenvoudiger.
Naar service & contact

Vraag en antwoord

  • Welke route wordt er gevaren?

    Tijdens uw vaartocht heeft u volop keuze. Samen met de schipper bekijkt u het weer en de wind en bepaalt u samen de route en het programma. Hierbij houdt de schipper zoveel mogelijk rekening met uw wensen.
  • Kunnen we tijdens de vaartocht ook een tussenstop maken?

    Ja, u kunt tijdens een vaartocht tussentijds aanleggen bij een leuke havenstad, een strandje of onbewoond eilandje. Jullie kunnen voor anker gaan om te zwemmen, droogvallen op het Wad of een tussenstop maken bij de Marker Wadden, forteiland Pampus, of Marken. 

Chat

Via de chatknop rechtsonder kunt u tijdens kantooruren chatten met een medewerker.

Contactformulier

Leg uw vraag of opmerking voor via het contactformulier.

E-mailadres

U kunt ons bereiken via ons e-mailadres [email protected] en voor bestaande boekingen via [email protected]. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met een groep jongeren zeilen in Nederland of op Plastic Soup Expeditie? Vraag de gratis inspiratiegids aan.