Geniet van de winter

Bij NAUPAR worden de kille wintermaanden omgetoverd tot een warme, sfeervolle periode. Ook de kerstdagen, oudejaars- en nieuwjaarsdag zijn te vieren bij NAUPAR. U beleeft een unieke winter aan boord van een prachtig zeilschip of comfortabele boot.

Diverse winter arrangementen

Bij NAUPAR kunt u diverse winterse arrangementen boeken. Een gezellige borrel met collega’s of een mooie vaartocht door hartje Amsterdam tijdens het Amsterdam Light Festival. Of vertrek samen met uw familie naar Terschelling en breng hier met z’n allen de feestdagen door. Mogelijkheden zat!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Winterarrangementen

Winter

Sneeuw, ijs en gezellige feestdagen: de winter is prachtig! Voor veel mensen is de winter het perfecte moment om er op uit te gaan met het gezin. Ook bedrijven en organisaties organiseren in deze periode vaak een welverdiende borrel voor alle medewerkers; om elkaar te bedanken voor alle inzet van het afgelopen jaar. Aan zowel zakelijke als particuliere klanten biedt NAUPAR een aantal winterse arrangementen.

Meevaren tijdens het sfeervolle Amsterdam

Het Amsterdam Light Festival is een jaarlijks terugkerend festival. Tijdens dit festival komen de beste lichtkunstenaars van over de hele wereld naar Amsterdam om hier de mooiste lichtgevende projecties en sculpturen neer te zetten. Amsterdam zal letterlijk worden opgelicht, prachtig om te zien! Gedurende dit festival kunt u via NAUPAR Amsterdam aan boord stappen van een comfortabele salonboot om vervolgens dwars door onze cultuurrijke hoofdstad te varen. Vanaf het water heeft u gegarandeerd het beste uitzicht op de vele kunstwerken. Terwijl u uw ogen uitkijkt, geniet u ondertussen van een smakelijke borrel, of kiest u voor een van de andere arrangementen?

Met uw collega’s

Ook voor zakelijke uitjes zit u bij NAUPAR goed. Samen met uw collega’s genieten van een gezellige Kerst-, oudejaars-, of nieuwjaarsborrel? Dat kan! Het is ook mogelijk om met z’n allen aan boord te stappen van een authentiek zeilschip en hier te smullen van een verrassend en feestelijk drie- of viergangen diner. Na een avond vol heerlijke gerechten is er genoeg tijd voor goede gesprekken en een paar dansjes op de dansvloer!

Naar Terschelling met het gezin

Stap met het hele gezin aan boord van een fenomenaal zeilschip en vaar richting Waddeneilanden. Het schip legt aan in de haven van Terschelling en u kunt het eiland gaan verkennen. Uw zeilschip dient gedurende de hele reis (drie dagen) als vervoermiddel en accommodatie! Geniet samen met uw dierbaren van deze kostbare Kerstdagen; heerlijk uitwaaien op het strand, fijne gesprekken met elkaar en iedere avond weer een gezellige kooksessie in de scheepskombuis.

Gerelateerde pagina's

Winterarrangementen boten Amsterdam