Kerst op de Waddeneilanden

Wilt u Kerst eens op een bijzondere manier doorbrengen? Kies er dit jaar dan voor om samen met uw familie aan boord van een authentiek zeilschip naar Terschelling te vertrekken. Het comfortabele zeilschip brengt u naar het Waddeneiland en dient daarnaast ook als uniek vakantiehuis. Heerlijk ontspannen, samen uitwaaien op het strand en genieten van elkaars gezelschap; dit wordt een onvergetelijke Kerst! Bij NAUPAR boekt u uw overtocht en accommodatie in één!

  • Kerst op Terschelling
  • Samen met de familie
  • Het zeilschip als uw vakantiehuis

Havens

Opstaphaven
Almere
Amsterdam
Delfzijl
Den Helder
Den Oever
Edam
Enkhuizen
Franeker
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Makkum
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Texel
Urk
Volendam
Workum

Dag 1

U arriveert in de ochtend aan boord van het schip en wordt hier vriendelijk ontvangen door de professionele bemanning. Wanneer iedereen aan boord is, start de overtocht naar Terschelling. Tijdens het varen heeft u genoeg tijd om uw bagage alvast in de hutten te zetten, de scheepskeuken alvast uit te testen of een gezellig spelletje te spelen aan dek. Zodra het schip Terschelling bereikt, kunt u uw dag geheel naar wens invullen. Bezoek het dorp, het strand of de vele andere bezienswaardigheden. Wanneer het einde van de middag nadert kunt u het (kerst)diner in de scheepskeuken bereiden.

Dag 2

Vandaag verblijft u de gehele dag op Terschelling, hier is immers van alles te zien en te beleven. Paardrijden, fietsen, vliegeren of op zoek naar zeehonden; de keuze is aan u. In de verschillende restaurantjes en cafés op het eiland kunt u heerlijk opwarmen met een kopje koffie. Eenmaal terug aan boord is het weer tijd voor het (kerst)diner, wie kookt er vandaag?

Dag 3

Op dag 3 zet het zeilschip weer koers naar huis. Na het ontbijt worden de zeilen gehesen en vaart het schip terug naar de vertrekhaven.

Het is mogelijk om dit kerstarrangement met één dag te verlegen. U blijft dan een dag langer op Terschelling.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
10
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.