Terug naar resultaten

Trouwdag in schilderachtige omgeving

Trouwen aan boord van een karakteristiek schip in een schilderachtige haven. Een decor dat niet velen zullen vergeten. Midden op het water geniet u met uw gasten van een heerlijk diner en na het aansnijden van de bruidstaart is het tijd voor een feest tot in de late uurtjes.

Ceremonie met een schilderachtig decor

Aan het begin van de middag ligt het schip in de haven op u te wachten. U en uw gasten worden aan boord welkom geheten door de bemanning met koffie of thee en bonbons. Wanneer iedereen aan boord is, wordt de huwelijksceremonie voltrokken.

Genieten aan dek

Nadat de ambtenaar van boord is gegaan, vaart het schip uit. Na een toost op het bruidspaar met een heerlijk glas Cava wordt de bruidstaart aangesneden. Wie wil, mag meehelpen bij het hijsen van de zeilen. Onderweg kunt u ook uw trouwfoto's maken. Met de mast en het water op de achtergrond krijgt u wel heel bijzondere foto's. Aan het eind van de middag worden er hapjes en drankjes uitgeserveerd.

Uitstekend buffet

Aan het begin van de avond staat een heerlijk buffet voor u klaar. De gasten laten zich de voortreffelijke gerechten goed smaken, met een overheerlijk dessert met koffie of thee.

Onvergetelijk feest

Nadat alle avondgasten opgehaald zijn vanuit de haven, is er een groot feest op het open water, onder een prachtige sterrenhemel. Met een gezellige dj of muziekband is uw feest een groot succes. Het einde van uw trouwfeest komt in zicht. Terwijl het schip terugvaart naar de haven, wordt er nog een lekker drankje en hapje geserveerd. Terug in de haven neemt de bemanning afscheid van u en uw gasten.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Hoorn
Lelystad Bataviahaven
Monnickendam
Stavoren

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
  1. Dag om nooit meer te vergeten

    Geplaatst op

    Toen de verloving eenmaal een feit was, besloten mijn man en ik al vrij snel dat we op het water wilden gaan trouwen. Romantisch! Dit arrangement was voor ons perfect; een gezellige haven, prachtig schip en al onze dierbaren om ons heen. Een dag om nooit meer te vergeten!

    Justine
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.