Bootje Amsterdam

Een bootje huren in Amsterdam? Zoek dan niet verder! Bij NAUPAR boothuren.amsterdam vindt u namelijk gegarandeerd de boot van uw dromen. Kies uit een van onze luxe sloepen en ruime salonboten en geniet van een ontspannen vaartocht door Amsterdam.

Een boot huren om verschillende redenen

Een bootje huren in Amsterdam is leuk om verschillende redenen. Wat dacht u van een gezellig vrijgezellenfeest, een welverdiend personeelsuitje of een spetterende verjaardag? Ook wanneer u ‘gewoon even’ met een groep het water op wilt, bieden onze boten uitkomst. Om welke gelegenheid het ook gaat; hier zit u goed.

Populaire schepen met opstaphaven Amsterdam

Bekijk alle

Meer informatie over boot huren in Amsterdam

Bootje huren Amsterdam

Bootje huren in Amsterdam

Hoewel een bootje huren in Amsterdam altijd een goed idee is, is het vinden van een geschikte boot soms nog best lastig. U wilt tenslotte een bootje huren dat past bij uw gezelschap én gelegenheid. Daarbij moet u ook nog bedenken waarheen u precies wilt varen; door de grachten of door heel Amsterdam? Wanneer u bij ons een bootje huurt in Amsterdam bent u zeker van een passend vaartuig en passend arrangement.

Catering en entertainment

Naast het huren van een bootje in Amsterdam, is het vaak ook leuk om de catering en/of entertainment aan boord te laten verzorgen. Bij NAUPAR boothuren.amsterdam kunt u daarom kiezen uit verschillende catering- en entertainmentopties. Geniet van een lekker hapje en drankje terwijl u over de Amsterdamse wateren vaart; wat wilt u nog meer?

Welk bootje huren in Amsterdam?

NAUPAR boothuren.amsterdam beschikt over veel verschillende boten. Van luxe sloepen tot ruime salonboten; het huren van een bootje in Amsterdam zal bij ons geen probleem zijn. Passend bij uw smaak, gelegenheid en portemonnee hebben wij zeker een mooie boot te huur.