Sloep huren in Amsterdam

Voor welke gelegenheid het ook is, een sloep huren Amsterdam is altijd een goed idee! Gezellig met vrienden, familie of collega’s een rustige vaartocht over de Amsterdamse grachten terwijl u onder het genot van een hapje en een drankje de stad aan u voorbij ziet trekken. Een ervaren stuurman vaart u naar de leukste plekjes. Even van boord voor een excursie aan wal? Dat kan! En daarna stapt u weer aan boord voor de rest van uw vaartocht.

Wat wilt u bekijken?

Wanneer u kiest voor sloep huren Amsterdam, kiest u voor een prachtige vaartocht over de grachten van Amsterdam. Mocht u willen, dan kunt u nog een stukje over het IJ varen, of eventueel over de Amstel. Overal in en rondom Amsterdam ervaart u de levendigheid van de hoofdstad. Wilt u even afstappen voor een museumbezoek, het bekijken van winkels of een beetje struinen over de markt op bijvoorbeeld het Waterlooplein? U mag het zeggen!

Meer informatie over boot huren in Amsterdam

Sloep huren Amsterdam

Welke sloep huren Amsterdam?

Er bestaan diverse soorten sloepen; variërend van eenvoudig en comfortabel tot groots en luxueus. Een sloep huren Amsterdam betekent bij ons de keuze uit verschillende vaartuigen. Voor iedere wens, groepssamenstelling en budget kunt u een sloep huren. Amsterdam biedt daarbij de leukste wateren en de mooiste vaargebieden.

Smaakvol en gezellig 

Op een aantal sloepen kunt u gebruikmaken van onze cateringservice en ook is er op de meeste sloepen de mogelijkheid voor entertainment aan boord. Wij verzorgen dit graag voor u. Alleen een sloep huren Amsterdam is al leuk, maar met een hapje en een drankje en daarbovenop nog muziek wordt het zowel smaakvol als gezellig!