Sloep varen in Amsterdam

Denkt u erover na om te gaan sloep varen in Amsterdam? Bijvoorbeeld voor uw verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of voor een zakelijk evenement? Bekijk ons aanbod van sloepen en laat uzelf en uw gasten een paar uur rustig rondvaren in Amsterdam. Geniet van een hapje en een drankje terwijl de stad aan u voorbijtrekt.

Waarheen gaat de tocht?

Bij sloep varen Amsterdam wordt u door de ervaren stuurman rondgevaren over de Amsterdamse grachten en over het IJ en/of de Amstel. U bepaalt hoelang uw vaartocht met de sloep gaat duren. Over de grachten met hun statige panden en levendige straten en terrassen, een stukje het IJ op voor een mooi zicht op het ‘nieuwe’ deel van Amsterdam of een rustige vaartocht over de ruime Amstel. Sloep varen in Amsterdam is altijd geweldig!

Meer informatie over boot huren in Amsterdam

Sloep varen Amsterdam

Catering tijdens sloep varen Amsterdam. 

Tijdens sloep varen Amsterdam kunt u gebruikmaken van diverse cateringmogelijkheden. Gezellig samen met uw gasten borrelen met een hapje erbij terwijl u uitkijkt over de wateren van Amsterdam? Of wordt het een smakelijke lunch, diner of barbecue aan boord? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Welke sloepen bieden wij?

U vindt bij ons diverse soorten sloepen, variërend van stoer en groot tot klein en toch zeer comfortabel. Passend bij uw wensen en budget kunt u gaan sloep varen Amsterdam.