In Amsterdam een boot huren

Wilt u in Amsterdam een boot huren voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie? Kies er dan één uit ons aanbod! Heerlijk ontspannen een paar uur varen op een mooie boot door de Amsterdamse grachten en over het IJ terwijl u gezellig bijpraat met uw gasten.

De vaartocht bij Amsterdam

Uw vaartocht als u in Amsterdam een boot gaat huren wordt zo lang en uitgebreid als u wilt. Bekijk het aanbod van vaartochten bij Amsterdam boot huren. Of het nu om een personeelsuitje of relatiedag gaat of om een dagje uit met vrienden en/of familie; aan boord van een van onze boten zit u altijd goed!

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over boot huren in Amsterdam

Amsterdam boot huren

Catering en entertainment aan boord?

Als u kiest voor Amsterdam boot huren, regelen wij – indien gewenst en passend binnen de mogelijkheden – ook voor u catering en/of entertainment. Wordt het een lunch, diner of barbecue aan boord? Of houdt u het bij smakelijke hapjes en drankjes gedurende uw vaartocht? En wilt u tijdens Amsterdam boot huren ook worden vermaakt? Bespreek uw wensen met onze medewerkers.

Waarop kunt u varen?

Wij bieden diverse vaartuigen, variërend van imposante authentieke zeilschepen tot stoere sloepen en charmante salonboten. Afhankelijk van uw wensen en budget is bij Amsterdam boot huren altijd een boot te vinden die bij u past.