SAIL De Ruyter Vlissingen 2019

In 2013 vond in Vlissingen voor de tweede maal het nautische evenement SAIL de Ruyter plaats. Tijdens SAIL de Ruyter kwamen meer dan honderd schepen bij elkaar, waaronder een groot aantal Tall Ships. SAIL de Ruyter heeft zich in 2013 overtroffen met zo’n 300.000 bezoekers. Mede dankzij dit grote succes, is het de organisatie mogelijk gemaakt om in 2019 een volgende editie te plannen.

Blijf op de hoogte

Vul dit formulier in, houd deze site in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. Ook kunt u ons volgen op Twitter of wordt fan op Facebook. Zo bent u als eerste op de hoogte van SAIL De Ruyter 2019.

Traditionele zeilschepen voor een meerdaags uitje

Bekijk alle

Meer informatie over Sail Evenementen

Sail de Ruyter Vlissingen

Sfeerimpressie: SAIL De Ruyter in 2013

SAIL De Ruyter startte in 2013 traditiegetrouw met de Sail In, een schitterend schouwspel waar men kon genieten van de aankomst van de prachtige Tall Ships. Ook was er een openingsconcert van de Marinierskapel, een lichtshow en nog veel meer. Vrijdag stond in het teken van onder andere een demonstratie van de Koninklijke Marine, men kon luisteren naar liederen tijdens de Vlissingse korendag en het was KIDSDAY. Op zaterdag vond een vlootschouw plaats voor de boulevard van Vlissingen, waaraan de windjammers, Tall Ships en een groot aantal andere zeilschepen deelnamen. Zondags was de Sail Out – het afscheid van de prachtige zeilschepen –, een streekproductenmarkt en een road show van de Koninklijke Marine.

NAUPAR en SAIL De Ruyter

Wilt u SAIL De Ruyter eens van dichtbij meemaken? De kans is groot dat NAUPAR in 2017 (wederom) leverancier wordt van schepen tijdens de volgende editie van SAIL De Ruyter. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vul dan dit formulier in en u heeft de eerste keuze!